FANDOM


Amin Idris
Amin Idris
Personalia

Navn Amin Idris
Kjønn Mann
Bosted Marokko
Karriere
Tidligere yrker Jobbet på Kebabsjappa (?-2008)
Pikkolo (2009)
Forhold
Nåværende partner Pernille Nes
Serieinformasjon
Sesonger 25-26
År 2008-2009
Skuespiller Tarik MoussaidI serienRediger

Amin var en av de som jobber på Kebabsjappa der Viggo, Pelle og Svein er ofte er å putter i seg de deiligste kebabene. Han har ikke noe hjem. Når Viggo prøvde å tilby han det svarte han klart nei! Men dagen etterpå når Viggo er på verkstedet banker det på døren, Viggo åpner og der kommer Amin inn hardt skadet. Han forteller at han ikke har noe hjem, og at han har rømt fra politiet i to år, og er redd for å bli send ned til det landet han kom fra. Han hadde to gode venner der nede som ble skutt og drept, og vis ikke han hadde rømt hadde han også blitt drept.

Viggo tilbyr han og sove på verkstedet, noe han sier ja til, Viggo spør senere Juni om han kan bo på Ankerseteren, noe hun ikke er så positiv til. Viggo bestemmer seg for å ta han med seg nedi båten, der er han trygg forhåpentligvis. Men så oppdager en av båt-vennene til Viggo at det er en ukjent person om bord på båten, og han ringer politiet, og de kommer, men Viggo greier å avverge det slik at de ikke får sett nede i båten. Viggo bestemmer seg senere for å la han bo på verkstedet. Der blir han boende en stund, helt til han spør Juni igjen om han kan flytte opp på Ankerseteren. Hun sier han kan bo der noen dager. Viggo blir kjempeglad, og han flytter inn og lager en god middag fra hjemlandet sitt til Juni og Viggo.

Men Amin kjeder seg og spør om Viggo har noe han kan gjøre, han sier at han kan gå ned i hagen og rake litt gras, og han tilbyr Viggo og Juni og gjøre noe småarbeid for de, men de takker de nei til. Får etter hvert jobb som pikkolo på hotellet med falsk ID under navnet Yusuf. Etter å ha arrangert en marokkansk fest i toppetasjen, ender han opp med å kysse Liv Liland Anker-Hansen. Liv velger imidlertid å være trofast mot mannen sin, Jens August Anker-Hansen, så forholdet mellom henne og Amin forblir vennskapelig.

Senere fant han seg en kjæreste som heter Pernille Nes, som han gifter seg med. Deretter reiste han og Pernille til Marokko for å møte hans kreftsyke mor.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki