FANDOM


Anish Singh
Sing
Personalia

Navn Anish Singh
Kjønn Mann
Født 31. januar 1963[1]
Død 22. november 2012[2] (49 år)
Karriere
Tidligere yrker Drosjesjåfør (?-?)
Butikkeier i Oslo (?-?)
Eier av India Invest (?-2013)
Familie
Barn Rahul Singh (†)
En ikke-navngitt datter
Forhold
Tidligere partnere Eva Rosenkrantz (2013)
Serieinformasjon
Sesonger 29, 30
År 2013, 2013
Skuespiller Behruz Arshi


Før serien Rediger

Kjent småkriminell med tidligere butikk i Oslo. Stakk av til India da politiet fikk tak i at han bedrev skattesvindel.

I serien Rediger

Anish Singh er personen som ble eier av 80 % av Hotel Cæsar etter at Albert Lunde kjøpte det opp for ham. En forutsetning for kjøpet var at Anker-Hansen familien skulle ut av konsernet.

Han får Willy Wang til å sette opp kameraer på hotellet, noe Albert er i mot. Willy sier at han bare har satt opp kameraer i lobbyen og på personalrommet, men han har også satt opp et på styrerommet og på Gaius Gym.

Senere ønsker Singh å selge hotellet til høystbydende, men Eva overtaler han til å vente med salget til hun har fått hotellet i gang. Klarer hun å øke omsetningen med 100% på seks måneder, vil hun få førsteretten til å kjøpe hotellet.

Singh har base i London, men dukker opp på hotellet igjen i juni 2013, like før seksmånedersfristen går ut. Han har kreft, er dødssyk, og ønsker å gifte seg med Eva - noe som vil gi henne hele formuen hans når han dør. Under bryllupet på en båt i Oslofjorden, plasserer Mai Nguyen Volderhaug en bombe i maskinrommet som eksploderer, og Anish omkommer i eksplosjonen. Dermed arver Eva alle hans eiendeler og firmaer.

Trivia Rediger

I 2006 hadde Behruz Arshi rollen som Leonardo da Capo.

Referanser og fotnoter Rediger

  1. Basert på Anishs fødselsnummer, vist på et dokument i starten av 2013. I ektepakten med Eva, vist i episode 15, sesong 30, er derimot fødselsdatoen 30. januar 1960.
  2. Båtulykken fant sted 22. november 2012, men for TV-seerne var datoen 12. august 2013.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki