FANDOM


Arvid Johansen
Arvid Johansen
Personalia

Navn Arvid Johansen
Kjønn Mann
Karriere
Yrke Lærer
Arbeidsplass Groruddalen Kulturskole
Serieinformasjon
Sesonger 31
År 2014
Skuespiller Terje RanesFør serien Rediger

Arvid Johansen jobber som lærer ved Groruddalen kulturskole.

I serien Rediger

Arvid og elevene hans finner i 2014 noen gamle mynter som antas å være fra middelalderen på tomten Edvin Holte har kjøpt i Groruddalen.

Edvin tar imot myntene og later som han er entusiastisk over denne oppdagelsen. Han snakker med en ekspert i telefonen og får fastslått at de virkelig er gamle. Deretter bare kaster han dem, siden det ikke passer hans planer om det skulle bli satt i gang noen arkeologisk utgraving på tomten tiltenkt Grobyen.

Edvin bad Arvid holde på "hemmeligheten", men gav ham inntrykk av at han selv skulle ta saken videre. Dessverre for Edvin gir Arvid selv beskjed til byantikvaren, og Edvin får et brev om at tomten hans risikerer å bli satt på rød liste og dermed blir utilgjengelig for byggeaktivitet.

Edvin legger om strategien. Han går i søppelcontaineren og leter fram igjen myntene Arvid gav ham. Over telefonen truer han Arvid med en svær, kostbar rettssak for å ha tatt seg til rette på Edvins eiendom, og presser Arvid til å forandre historien: "Egentlig" var det på nabotomten Arvid fant myntene!

Edvin planter deretter myntene på nabotomten tilhørende konkurrenten Rasmus Mohn, og sørger for at de blir funnet av en metalldetektor-klubb. Deretter møter han Mohn og forteller at Arvid kan bevitne at det er viktige kulturminner på Mohns tomt, og plutselig er det Mohn som risikerer å få tomten sin satt på rød liste av byantikvaren. Dermed presser han Mohn til å selge tomten sin billig til Cæsar.

Trivia Rediger

Terje Ranes spilte Leif Larvik i 2004.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki