FANDOM


Junis bilulykke 2

Juni faller fremover etter å ha krasjet. Foto: TV 2

Juni ser Julie

Juni ser sin søster Julie. Foto: TV 2

Junis bilulykke

Juni krasjer. Foto: TV 2

Juni Anker-Hansens bilulykke fant sted i episode 5, sesong 20 (16. september 2005).

BakgrunnRediger

Det begynte med at Christian Borchman fant en spritflaske i blomsterpotten på Ankerseteren, en flaske som Oscar von Krona hadde lagt der. Christian trodde den tilhørte Juni. Han kjeftet på henne siden de hadde bestemt seg for å slutte å drikke og gikk i terapi.

UlykkenRediger

Juni ble sint på Christian fordi han trodde det var hennes flaske, og hun dro på en kjøretur. Christian forsøkte å ringe henne, men hun la på. Plutselig så Juni overraskende sin søster Julie Anker-Hansen, som er hjemme i Norge for å selge sine aksjer i konsernet, på gaten, noe som resulterte i at hun ble uoppmerksom og kolliderte med en varebil.

KonsekvenserRediger

Juni våkner

Juni våkner fra koma. Foto: TV 2

Sjåføren i varebilen ble ikke fysisk skadd, men fikk sjokk. Juni brukte ikke bilbelte, og dette medførte at hun ble hardere skadd. Juni havnet i koma, men våknet igjen i episode 12 i sesong 21 (24. januar 2006).

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki