FANDOMBlack Diamond Oslo
Bdo.jpg
Generell informasjon

Beliggenhet Oslo
Bedriftstype Hotell
Åpnet 26. mars 2009
Nedlagt 2012 (gikk konkurs)
Ledelse
Tidligere eiere Hans-Herman Rosenkrantz
Cathrine Hove (2009-2010, 2010-2012)
Øvrig ledelse Iver Holtermann
Tidligere øvrig ledelse Jens August Anker-Hansen
Elliot Hiltun
Ansatte
Tidligere ansatte Cessa
Bente
Geir Arne
Pelle Krogstad
Liv Liland Anker-Hansen
Serieinformasjon
Sesonger 26-27, 27
År 2009-2010, 2010


Black Diamond.jpeg

Hotellets lobby.

Black Diamond2.jpeg

Hotellets resepsjon.

Black Diamond3.jpeg

Hotellets bar.

I serien Rediger

Black Diamond Oslo er et hotell eid av selskapet Black Diamond. Det ligger i lokalene til den gamle sjømannsskolen i Oslo.

Eierkjeden gikk konkurs i 2010, men Black Diamond Oslo ble kjøpt opp av Hans-Herman Rosenkrantz samme år. Han ga like etter hotellet tilbake til sin kjæreste og kjedens tidligere eier, Cathrine Hove.

Bygging og utforming Rediger

Eieren av Black Diamond, Cathrine Hove, ønsket å etablere seg i Oslo raskt, og skaffet arbeidere nok til å bygge og pusse opp bygningen på fire uker. Med enkelte snarveier og falkeblikk over byggeprosessen gikk alt etter planen, og hotellet kunne åpne. Grunnen til dette hastverket var hennes hat til familien Anker-Hansen. Hun ønsket å gå forbi dem og bli en større hotellkjede.

Slik som alle andre Black Diamond-hoteller er det utformet som et boutique-hotell. Svart er hovedingrediensen, og det meste man finner der er i nettopp den fargen. Hotellet har et større uteområde og en gourmetrestaurant.

Baren Rediger

Hotellet har en bar hvor gjester kan kjøpe drikkevarer. Det jobber flere ansatte i baren, og det er ukjent om den har noen tilknyttning til restauranten, som aldri ble vist på TV.

Ansatte Rediger

Ledelse Rediger

Andre arbeidere Rediger

GalleriRediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki