FANDOM


Boris Kirskin
Boris01
Personalia

Navn Boris Kirskin
Kjønn Mann
Bosted Fengsel
Karriere
Arbeidsplass Nordic Investment
Den russiske mafiaen
Familie
Barn Et eventuelt ikke-navngitt barn[1]
Serieinformasjon
Sesonger 12-15
År 2003-2004
Skuespiller Damir Dado Pudar


Før serien Rediger

Boris Kirkin er medlem av Den russiske mafiaen. Han hjalp Harry Trulsen med pengeproblemer.

I serien Rediger

Han har brukt mange dekknavn, blant annet Benny Kolstad og Gregor Slot. Han brukte aliaset Benny Kolstad da han kom inn som investor i Oslo Colosseum, et navn Harry Trulsen sa til Juni i full fart. Boris ble litt irritert på Harry før dette, siden han ikke så norsk ut og derfor måtte de hevde at en av foreldrene hans var norsk. Da Thomas Lauters oppdaget at Boris Kirskin snakket med Juni, gikk han imidlertid opp på kontoret hennes, og hun forklarte han at han var nye investoren i Colosseum. Da fortalte Thomas Juni at han tilhørte den russiske mafiaen. Juni viderformidlet dette til Sue-Astrid, og de tilbyde han at de kunne kjøpe han ut av Colosseum for 500.000 kroner, noe han ikke godtok, han ville heller bli kjøpt ut for 80 millioner kroner, noe de først ikke godtar. Senere bestemmer de seg imidlertid for å gjøre det.

Etter at Anker-Hansen konsernet jobbet på spreng for å få kapital til å kjøpe ut Boris, fant de ut at det ikke nyttet, og som hevn sprengte Boris (i lag med resten av mafian) Oslo Colosseum på åpningsdagen så det dirret i hele Oslo.

Han fant ut at økokrim-arbeider Thomas Lauters skulle jobbe for å avsløre den russiske mafiaen, så for å bli kvitt ham, sprengte Boris og mafiaen seilbåten som han, Victoria og Cilla var i. Kun Victoria ble funnet i live. Men dette fant Sue-Astrid og Juni ut av, så Sue-Astrid ba han med ut på lunsj der han innrømmet at han sto bak eksplosjonen på seilbåten, men det han ikke visste var at Sue-Astrid hadde montert kamera på seg selv og filmet møtet.

Da hun senere viste det til Boris, ble han opprørt, men Sue-Astrid sa at hun ikke skulle gå til politiet hvis han trakk seg ut av Colosseum, og det gjorde han. Dagen han skulle skrive under kontrakten var kommet, men det ikke Sue-Astrid eller Boris visste, var at Juni hadde informert politiet om dette og vist dem videotapen der han innrømmet at han stod bak båtulykken. Da han kom ned i lobbyen, ble han dermed tatt av politiet, og Sue-Astrid ble forbannet på Juni.
Boris kirskin arrestert

Boris blir arrestert av politiet for drapet på Thomas og Cilla.

Referanser og fotnoter Rediger

  1. I episode 7 i Sesong 15 oppsøker Boris Junikontoret og sier han var lei seg for det som har skjedd med datteren hennes, og det var bra at hun ikke var død. Han sier også at han har mistet en datter. Det er allikevel grunn til å tro at det hele var en løgn.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki