FANDOM


Manusforfatterne ser ut til å være svært glade i å ta en noenlunde moralsk karakter og la ham/henne gjennomgå en "fordervelse" som til slutt enten kan ende med katastrofe eller at det går bedre med vedkommende igjen. Eksempler:

  • Rolv Espevoll var vel en ganske sympatisk karakter i begynnelsen. Han og Ninni hadde det fint sammen en stund. Men da han kom tilbake sammen med broder Scott, hadde han forfalt til en kokainsnortende slask.
  • Eva Rosenkrantz rotet seg borti kokain sammen med Rolv, og begynte å bruke i stor stil.
  • Storm rotet seg borti Harald Eriksen og lot seg dra inn i narko-businessen hans. Et halvt år senere repeteres en variant av samme plott, men nå med Vanessa som Haralds neste "offer".
  • Sist ut er vel Hilde, som først virket som en stødig karakter på alle måter, men som nå viser tegn på spillegalskap eller rett og slett grådighet i forbindelse med aksjehandelen. (GJETT hvordan det kommer til å gå med de lovende aksjene hun fikk Pelle til å satse alt på.)

Utfallene er svært forskjellige. Rolv gikk totalt i hundene, mens Eva kom over kokainavhengigheten. Storm og Vanessa fant begge styrke til å avvise Harald til slutt, men Storm havnet i alvorlig trøbbel for det. Det er ennå uklart om det blir noe lignende etterspill for Vanessa. Vi vet heller ikke hvordan det skal gå med Hilde.

Er det bare meg, eller er dette en tematikk manusforfatterne liker å besøke?

[Et P.S. til mitt eget innlegg: Synes aksjehandel-plottet nå har stått på vent litt for lenge! Disse on-and-off-historiene kan bli litt vel opphakket.]

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki