FANDOM

 • Torfje

  Hotel Cæsar - seertall

  nov 19., 2013 av Torfje

  Det har vært både en spennende og kjedelig høst på Cæsar, mye som er bra og noe som ikke er fullt så bra. Men en ting som er positiv er at seertallene er på vei opp.

  23.10 hadde Cæsar 258 00 seere, det som skjedde i den epsoden var ikke store greiene utenom at Arnfinn snoket i Jens August papirer om hvordan man hindrer krenking på plattformer i Nordsjøen.

  11.11 satt Cæsar ny sesongrekord med 294 000 seere, hvis vi tar en kikk i episodeguiden finner vi ut av det er episoden hvor Birgitte stjeler Jennys speil og vi får se Birgittes rom fullt av effekter fra Cæsar.

  Når Cæsars 15 års jubileum episode ble sendt på TV2 lørdag 19 oktober hadde den 250 000 seere og så sank den litt den andre halvtimen.

  Dette er i riktig retning for Cæsar, bra skryt ti…

  Les mer >
 • Torfje

  Må prøva ut bloggen på wikien her og vil med dette første innlegget skrive litt om sesongen så langt.

  Vi gikk jo og gledet oss fra siste episode i juni til Cæsar startet opp i august (ja for de som ikke hadde sumo da...)

  Båteksplosjonen var bra, men synes de kunne brukt litt mer effekter som i 2003. Ellers var det noen kule undervannsscener de hadde fått til. Spennende var det at Arnfinn forsvant og plutselig dukka opp igjen, men synes de kunne laget det litt mer spennende nå med Jens August og han, han sa jo at han skulle drepe han.


  Albert og Mie, for et kjedelig drama. Begynner å nærme seg det Roger og Bea dramaet var. Det var kjedelig. Men nå når Mie er gravid håper jeg det ordner seg med dramet mellom de to. Men at det kanskje skjer noe …

  Les mer >