FANDOM


Cæsar Posten

Et eksemplar av CæsarPosten.

Runa Goggen I Cæsar Posten

En artikkel fra CæsarPosten.

Helen tar bilder for CæsarPosten

Helen tar bilder for CæsarPosten. Foto: TV 2

I serien Rediger

CæsarPosten er Hotel Cæsars internavis. Den har blitt utgitt i en lengre periode[1], men stoppet på ett tidspunkt opp å eksistere.

Avisen blir i 2009 satt i gang igjen av Pelle Krogstad for å imponere Bea Jørgensen, som har fortalt at hun synes hotellet kunne trenge en internavis. På tross av at Bea får en annen kjæreste fortsetter Pelle for å vise at han kan fullføre noe. Han gir ut et eksemplar, men avisen får en heller laber omtale. Han gir ut enda en utgave hvor han baserer avisen på bilder av de ansatte under en lønnsfeiring. Pelles sjef, Juni Anker-Hansen, leverer pizza og øl. Pelle utnytter bilder av dette til å spille på Junis tidligere alkoholisme med overskriften «Ops, der gikk jeg visst på en smell, gitt!». Han får av henne klar beskjed om at slik oppførsel ikke er aktuelt, og etter dette blir ikke flere numre produsert på en stund.

CæsarPosten 2012

En utgave av CæsarPosten fra 2012

Avisen blir senere gitt ut ved flere tilfeller, blant annet av Svein Krogstad for å promotere dikt, og senere for å markere åpningen av Gaius Gym. Under den siste dagen av isolasjonen på hotellet som følge av frykten for dødsviruset i 2012 oppdager Monica en utgave av CæsarPosten på personalrommet.

ReferanserRediger

  1. Svein Krogstad har et nummer med et bilde av Tove Jensen, hun jobbet sist på hotellet i år 2000, noe som tilsier at avisen i alle fall ble gitt ut på den tiden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki