FANDOM


I serien Rediger

Cæsar basic var et opplegg foreslått av Gabriel Munthe. Han ville gi noen gjester anledning til å oppleve "Cæsar-atmosfæren" i en billigversjon, og ville sette av én etasje til rom med flere senger enn vanlig.

Juni var i begynnelsen sterkt imot det han oppfattet som et brudd med hotellets tradisjoner, men Arnfinn Lycke bestemte seg til slutt for å støtte Gabriels forslag. Da Arnfinn kort etter forsvant på sjøen og antas omkommet, valgte Juni å likevel gå for Cæsar basic, delvis som en slags hyllest til Arnfinns siste tanker om prosjektet.

Cæsar basic trakk et yngre klientell til hotellet. "Basic"-kundene hadde imidlertid ikke tilgang til hotellets fasiliteter, så som spa-avdelingen. Dette ble det belastende for pikkoloene å stadig måtte forklare.

Juni ville avvikle ordningen igjen, men Gabriel kommer opp med ideen om et revidert system, der Basic-kundene etter eget valg kan betale for bestemte ekstratjenester i tillegg til grunnpakken.

Da Gabriel Munthe kort etter forlot hotellet, avviklet Juni basic-systemet nesten umiddelbart, og sa til Eva at hun var glad for å bli kvitt det.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki