FANDOM


Camilla Holmen
Camilla Holmen
Personalia

Navn Camilla Holmen
Kjønn Kvinne
Forhold
Tidligere partnere Knut Koppang (?-2015)
Serieinformasjon
Sesonger 31
År 2014-2015
Skuespiller Caroline Glomnes JohansenFør serien Rediger

Camilla Holmen er kjæreste med Knut Koppang, som hun har vært sammen med siden ungdomsskolen.[1]

I serien Rediger

Camilla bestiller i slutten av 2014 en bryllupskake av Line Halvorsen ved Baker Hansen Cæsar.

Line og Camilla

Camilla Holmen bestiller en bryllupskake fra Line (t.v.). Foto: TV2.

Camilla kommer i snakk med Line, og siden hun synes Line virker så flink med bryllupsplanlegging, spør hun om Line selv skal ha noe bryllup snart. Samtalen blir etter hvert ganske privat, og Line må innrømme at hun nylig har truffet en mann hun tror kanskje kan være den rette for henne. Det Line ikke vet, er at kaken Camilla bestiller, er til hennes forestående bryllup med nettopp den mannen Line sikter seg inn på: Knut Koppang.

Camilla blir etter hvert bekymret for antallet kalorier Knut får i seg når han så og si daglig spiser lunsj på Baker Hansen. En dag når hun besøker forloveden på jobb for å gi ham en selvsmurt matpakke, treffer hun nesten på Line som skal innom kontoret til Knut for å gi ham et kakestykke som takk for å ha testet ulike typer glasurer med henne tidligere. De to kvinnene omgår så vidt hverandre, skjønt Malin Kristiansen ser dem begge og later til å ane at det ligger an til et sjalusidrama fordi de besøker samme mann.

Line og Camilla kommer godt overens, og Line betror seg dermed til Camilla om at hun har møtt en mann hun er interessert i. Camilla mener at menn nå til dags ikke er flinke til å ta intiativ, og anbefaler henne derfor å fortelle ham hva hun føler for ham i stedet for å vente på at han skal gjøre det. Ironisk nok er Camilla hos Knut når Line ringer ham for å invitere ham ned til Baker Hansen for en samtale, men hun forstår allikevel ikke at det er Knut som er Lines romantiske interesse.

Neste dag mens Camilla og forloveren hennes er på prøvesmaking av bryllupskake hos Line, kommer Knut innom henne. Line tror først at det er for den planlagte samtalen, men før hun rekker å si noe, kysser Knut og Camilla hverandre rett foran øynene hennes. Hun forstår endelig at det er Knut som er Camillas forlovede. Line klarer å holde masken godt nok til at verken Camilla eller Knut forstår noe, men hun gråter da hun kommer for seg selv.

Over de neste ukene prøver Camilla å spleise Line med sin egen bekjente Jon, men samtidig begynner Knut å forstå at han har følelser for Line. Ikke desto mindre gjennomfører han bryllupet med Camilla.

Oppbrakt Camilla

Camilla blir sjokkert når mannen hun nettopp giftet seg med, forteller at han elsker en annen. Foto: TV2

Kort etter setter han seg imidlertid ned med Line og forteller hvordan han føler det. Hun avviser ham først og påpeker at han nettopp giftet seg, men det går ikke lenge før de kysser. Knut går tilbake til Camilla og forteller henne endelig hvordan saken står, og hun blir naturligvis fryktelig oppbrakt når hennes nye ektemann gir uttrykk for at han elsker en annen.

Noen uker senere forteller Knut Line at han har gått fra Camilla, noe som formodentlig betyr at han fikk ekteskapet annullert.

Camilla sint

Camilla forteller at Knut har kjørt både hennes og sin egen privatøkonomi i grøfta. Foto: TV2

Etter enda en tid dukker Camilla opp igjen, og Line ser henne i heftig krangel med Knut. Siden sitter Camilla en hel ettermiddag på Baker Hansen-utsalget, før hun til slutt forteller Line at Knut satte både hennes og sin egen privatøkonomi over styr: "Han overtalte meg til å ta opp et lån, og siden han er økonom, så regnet jeg selvfølgelig med at han visste hva han drev med. Men han løy. Han lurte meg. Ja, han kjørte jo sin egen økonomi i grøfta også, så det eneste han har nå, det er masse gjeld. Og så deg, da."

Line finner etter hvert ut at Camilla fortalte sannheten om Knuts økonomiske problemer. Han forklarer at han ikke med vilje lurte Camilla, men bestemte seg for å satse sine og hennes (lånte) penger på en investering som imidlertid ikke var så god likevel, så pengene gikk tapt.

Knut bestemmer seg for å ta opp enda et lån og betaler tilbake Camilla det hun tapte, selv om Knut selv dermed får større gjeld enn noen sinne, totalt ni millioner.

Referanser Rediger

  1. Dette forteller hun til Line i episode 61, sesong 31.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki