FANDOM


Slankemiddel

Slankemidellet Cavalo

Cavalo er et "hemmelig" brasiliansk slankemiddel som Svein hadde med seg hjem fra Brasil. Svein påstod at Gjertrud hadde gått ned 5 kg på tre uker når hun brukte det. Når han så kom hjem fra Brasil begynte Svein og Pelle derfor å selge midlet. Produktet kostet 349 kr pakken.

Svein syntes det var best at han drev med salget i begynnelsen, fordi han syntes at Pelle var litt tykk og ikke ville være en troverdig selger. Da de fikk lov til å ha utstilling på Joli, gikk salget uansett litt bedre.

Da Pelle fikk lov til begynne å selge, fikk han ikke solgt så mye. Svein syntes han var litt for voldsom med gjestene. Men da Jens August oppdaget at Svein solgte Cavalo til en av gjestene, gav han ham beskjed om å få dette vekk fra hotellet. Pelle og Svein bestemte seg derfor for å arrangere "homeparty" istedenfor.

Etter at Pelle hadde gått på Cavalo en stund, burde det virke som om han hadde gått ned i vekt, noe han også hadde. Alle ble imponert og begynte å kjøpe Cavalo, men til slutt var det tomt. Svein ringte ned til Brasil for å bestille mer Cavalo, og de ventet utålmodig på midlet. Senere viste det seg at det var streik på emballasjefabrikken.

Svein ba selgeren i Brasil om bare å sende mer Cavalo, noe han gjorde. Men da Svein og Pelle kom ned på kaien for å hente Cavalo noen dager senere, fikk de vite at "Merda de cavalo" (som det stod på eskene) er hestemøkk. Svein bestemmer seg for å reise til Brasil for å banke opp de som solgte ham midlet.

Siden kommer Stål Talsnes innom hotellet og spør om Pelle er interessert i og være med i TV2 Programmet "Fredag" for å snakke om slanking, noe han takker ja til. Pelle får hard kritikk for slankemiddelet og velger til slutt å trekke det fra markedet, slik Svein har bedt ham om. Etter programmet får Pelle en venn av seg til å dumpe Cavaloen i Maridalsvannet. Dagen etterpå kommer det meldinger om foruroligende prøver fra dette vannet: Folk må koke vannet eller kjøpe vann, fordi drikkevannet er forgiftet.

Neste dag spør Roy Pelle om han dumpet Cavaloen i Maridalsvannet, slik han jo hadde. Det viser seg imidlertid at det var gått hull på et kloakkrør, så prøvene hadde likevel ikke noe å gjøre med Cavaloen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki