FANDOM


Dødsvirus

I serien Rediger

Dødsviruset er et virus fra Danmark. Det ble fraktet til Hotel Cæsar gjennom en rørlegger som hadde tatt inn på hotellet. Han hostet og viste tydelig tegn på å være syk. Rørleggen hadde omtrent vært overalt på hotellet, til og med i kontorene. Han falt om og døde i lobbyen. Det blir prøvd gjennoppliving av mannen uten å lykkes. Selv om det var Eva Rosenkrantz som hadde størst nærkontakt med mannen gjennom munn til munn metoden i hjerte og lungeredningen, ble ikke hun smittet. En annen som har hatt nærkontakt med den dødsyke mannen var Pelle Krogstad. Han ble smittet, men klarte å bli frisk.

Juni tok en telefon. Der fikk hun beskjed om at det var et dødsvirus som herjet i Danmark, og at dette dødviruset kunne ha spredd seg, og at det var det som forårsaket dødsfallet på hotellet. Det endte med at Juni stengte hotellet i fare for at flere skulle bli smittet. I Extra kom det en stor overskrift på forsiden som tydet at det var et dødsvirus på Hotel Cæsar. Hotellet fikk ikke mange gjester i denne perioden.

Hotel Cæsar - En rørlegger dør - A plumber dies00:57

Hotel Cæsar - En rørlegger dør - A plumber dies

Hotel Cæsar - Etter rørleggerens død01:59

Hotel Cæsar - Etter rørleggerens død

ReferanserRediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki