FANDOM


I serien Rediger

Dokusåpen på hotellet var en serie som skulle spilles inn på Hotel Cæsar av Tormod Trygg og Beate Bø fra TV-multi. De skulle filme rundt på hotellet og se hvordan hverdagslivet var på hotellet. Åge hadde hovedrollen. Han ødela en rekke opptak fordi han var så nøye med alt, men de fikk ferdig filmen til slutt.

De filmet også i bursdagsselskapet til Andrine, der hun ble full og senere voldtatt, og la skylden på Albert, siden det var han som la henne inne på 513. Men da det var premiere på dokusåpen, la Astrid merke til at Jerry Hansen gikk inn på Hotellrom 513 den natten og hun sa dette til Sue-Astrid. Hun fant råteipen til filmen og fant ut at Albert kun var der inne i noen minutter mens Jerry var der inne i 28 minutter. Dette ble beviset som sikret at Jerry ble dømt for voldtekten av Andrine, mens Albert ble frikjent.

Se ogsåRediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki