FANDOM


Forum: IndeksHotel Cæsar Wiki-diskusjon → Endring av innholdsoppsettet (svarovervåk)Hei!
Jeg har en stund tenkt på at jeg synes det bør gjøres en del omstruktureringer her på wikien. Nå er det bygget opp slik at når man går inn på en av de seks innholdsoverskriftene på forsiden, så kommer man inn på en kategori-side, som jo kun er en side som automatisk oppdateres når det opprettes nye sider innen for den enkelte kategori. Det er jo et veldig enkelt system som ikke krever så mye jobb, men etter min mening kan det være litt uoversiktlig. Ofte er ikke en alfabetisk oversikt det mest naturlige, noe som jo disse kategori-sidene alltid sorteres etter. F. eks kategori-siden Kategori:Sesonger ser etter min mening litt rotete ut.
Jeg mener heller at det bør opprettes egne sider manuelt hvor de forskjellige sidene oppføres. For noen år siden var wikien bygget opp etter det prinsippet, og de artiklene eksisterer jo fortsatt, f. eks Historier, Episodeguide og Høydepunkter. Det ble vel i sin tid endret på så vi skulle slippe å manuelt legge til alle nye sider. Men på de tre nevnte sidene, så har vi føyd til nye sider etter hvert som de har blitt opprettet. På alle disse tre punktene synes jeg det er mye mer naturlig at det står oppført i kronologisk rekkefølge enn i alfabetisk rekkefølge
Jeg synes også en del artikler er ganske godt gjemt fordi man må via mange ledd for å finne dem.
Selve forsiden synes jeg er veldig bra, men det kunne kanskje blitt lagt til ytterligere noen punkter ved siden av "Episodeguider" under fanen "aktuelt nå"?. F. eks Åpningsvignetten og Ansatte? De seks innholdsoversriftene synes jeg også har gode titler og ser estetisk bra ut. Det er jo mangfoldige sider som befinner seg bak disse seks punktene, så for å gi mer informasjon om hva som befinner seg bak disse kunne vi kanskje ført opp noen stikkord. Jeg har laget et lite forslag til stikkord som kan brukes under "om serien" og "i og rundt": Forslag
Det må finpusses på rent layoutmessing, men det er noe slikt jeg ser for meg.
Det er mulig alt ikke er like godt forklart, men jeg har lyst til å styre litt med dette noen timer nå og et par dager fremover. Burde kanskje vente å høre hva dere andre sier først, men hvis det skulle være slik at omstruktureringen overhodet ikke faller i smak så kan vi jo bare redigere tilbake. --Ditter (diskusjon) aug 20., 2012 kl. 22:27 (UTC)

Sånn, da er jeg ferdig med "Om serien". Nå linkes det altså til sider, og ikke kategorier. Ulempen er som sagt at disse sidene ikke oppdaterer seg selv når en ny side innenfor kategorien opprettes, men det opprettes ikke mange nye sider at det er spesielt tungvindt. --Ditter (diskusjon) aug 20., 2012 kl. 22:27 (UTC)
Gikk en del raskere enn forventet, og anser meg vel egentlig som ferdig. Symmetrien i innholdsboksen på forsiden er kanskje ikke all verden slik den fremstår nå, men den ser tross alt ikke så aller verst ut synes jeg. Jeg tror nå alle sider med lister skal være ajourført. Håper ikke det er noen sider jeg ikke har fått med under de fem innholdspunktene. Holdt på å glemme "Steder" under "I og rundt Hotel Cæsar", men oppdaget det. --Ditter (diskusjon) aug 21., 2012 kl. 02:20 (UTC)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.