FANDOMGrateful Dead House
Generell informasjon

Beliggenhet San Francisco, USA
Kundekrets
Tidligere fast kundekrets Eddie Holte
Serieinformasjon
Sesonger 31
År 2015I serienRediger

Grateful Dead House er et hotell eller gjestehus i San Francisco, basert på et Grateful Dead-tema. Bygningen (ikke vist utenfra) har minst to etasjer. Det finnes også et rom 315, noe som trolig antyder en tredje etasje.

Når Harshad Kapoor prøver å oppspore Eddie Holte, for å få hans hjelp til å avsløre Erik Askeland, finner han ut at Eddie har dratt til USA. Siden Eddie er blodfan av bandet Grateful Dead antar Harshad at han kan ha dratt for å overvære et eller annet arrangement i forbindelse med dem. Harshad ringer rundt til steder fansen pleier samles, og finner til slutt ut at Eddie later til å bo på Grateful Dead House i San Francisco.

Eva kysser Harshad

Eva og Harshad kommer hverandre nær på Grateful Dead House. Foto: TV 2

Sammen med Eva Rosenkrantz, som hadde gitt ham i oppdrag å finne hennes halvbror, drar Harshad til USA og tar inn på Grateful Dead House. Skjønt Harshad hadde bedt Fiona om å booke to enkeltrom til dem, viser det seg at bare ett rom (nr. 315) er tilgjengelig når de kommer fram. Dessuten er ikke Eddie umiddelbart å finne. Alt dette gjør Eva noe gretten, og rommet holder heller ikke den standarden hun er vant til. Der i USA, på motsatt side av verden fra deres vanlige hjem, kommer imidlertid også Eva og Harshads følelser for hverandre fram, og de ender opp med å kysse. Harshad virker imidlertid redd for å ta dette noe videre.


Grateful-resepsjonist

Resepsjonistene er fargerike, men ikke alltid like hjelpsomme. Foto: TV 2

To forskjellige resepsjonister på Grateful Dead House blir vist, en mann og en kvinne, og begge virker temmelig hippieaktige og muligens noe «fjerne». Harshad forsøker å overtale den kvinnelige resepsjonisten til å gi ham Eddies romnummer, men hun nekter (han kom da også med den opplagt utroverdige påstanden at de var i slekt). Mens resepsjonisten er distrahert, klarer imidlertid Harshad å sjekke gjesteboken og snike til seg romnøkkelen. De går inn på Eddies rom uten lov fra noen, men Eddie løper ut når han ser dem. Siden får de likevel tak i ham, og Eva møter endelig sin rette halvbror.
Eva og Eddie

Eva har endelig funnet sin virkelige halvbror. Foto: TV2

Eva forsøker å overtale ham til å bli med tilbake til Norge og hjelpe til med å avsløre Erik Askeland, som også har myrdet deres felles mor. Eddie nekter først, men siden (for øvrig mens Eva og Harshad igjen holdt på å kysse) banker han på døren til rommet deres og sier seg villig til å hjelpe.

Se ogsåRediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki