FANDOM


Halvor Oddfjell
Halvor Oddfjell
Personalia

Navn Halvor Oddfjell
Kjønn Mann
Karriere
Yrke Avdelingsleder for Oslo eiendomsforvaltning
Serieinformasjon
Sesonger 31
År 2015
Skuespiller Jarl Flaaten BjørkFør serien Rediger

Halvor Oddfjell er avdelingsleder for Oslo eiendomsforvaltning.

I serien Rediger

Halvor blir i 2015 invitert til Hotel Cæsar av Goggen Anker-Hansen, som prøver å overtale ham til å la Cæsar få bli med i en allerede igangsatt konkurranse om en av hotellets nabotomter. Under møtet med Goggen påpeker Halvor at Hotel Cæsar ikke havnet på listen over aktører kommunen anser som interessante til å overta denne tomten, og mener at det er urealistisk at Hotel Cæsar kan klare å stille på lik linje som de andre aktørene når konkurransen allerede er godt i gang. Goggen klarer ikke å overbevise ham, og møtet ender dermed dårlig for Hotel Cæsars del.

Halvor oddfjell hotel cæsar

Amanda ringer til Halvar. Foto: TV2

Amanda, som har prøvd å følge med i smug, sniker seg senere samme kveld inn på styrerommet og finner visittkortet til Halvor. Hun legger så igjen en beskjed på telefonsvareren hans og ber ham om å ta kontakt når han har tid.

Halvor vil først ikke snakke med henne, men hun forfølger ham en hel dag og klarer til slutt å få en avtale om et møte på Cleo neste morgen. Amanda forbereder seg godt og lager en rapport om at det vil få positive synergieffekter for Oslo dersom Hotel Cæsar får tomten det er snakk om. Halvor går med på å la Cæsar være med på budkonkurransen.

Amanda kan triumferende ta nyheten til Juni, og har dermed scoret et poeng over Goggen, som ikke klarte å overtale Halvor.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki