FANDOM


Harald Homlen Hildring
Harald02
Personalia

Navn Harald Homlen Hildring
Kjønn Mann
Født 1952 [1] (66 år)
Bosted Brasil
Karriere
Yrke Forretningsmann
Tidligere yrker Konsernsjef i Oasen Invest (?-?)
Familie
Far Haakon Hildring sr. (†)
Søsken Haakon Hildring
En søster
Barn Julie
Forhold
Tidligere partnere Alexandra Kvamme (2001-2003/2004)
Tidligere elskere Ingeborg Anker-Hansen (†)
Juni Anker-Hansen
Serieinformasjon
Sesonger 1-8
År 1998-2001
Skuespiller Anders HatloFør serien Rediger

Hildringfamilien var en oppadstormende hotellfamilie på 1960- og 1970-tallet, som virkelig skulle bli en verdig konkurrent, for det alt større Anker-Hansen konsernet. Brødrene Haakon og Harald Hildring konkurrerte i alt - men det var til slutt storebror Haakon som trakk det lengste strået, og ble satt til å passe på bedriftene utenlands, mens Harald skulle ta seg av Hildring Plaza i Norge.

Harald Homlen Hildring traff Ingeborg Anker-Hansen da han selv bare gikk siste året på gymnaset. Ingeborg var omgangsvenn av moren hans, og han hadde tidlig beundret henne for hennes varme og vakre utseende, men selvfølgelig ikke direkte, til det var han altfor sjenert, og omstendighetene heller upassende. Ingeborg var gift med Georg Anker-Hansen, men han var ofte utro mot henne, og Ingeborg fant trøst i Harald. Deres forhold på si resulterte i barnet Julie, men Ingeborg forble taus om hvem som var faren, og alle trodde at Georg var faren.

I serien Rediger

Harald Hildring jobber i Oasen Invest som konsernsjef, hvor han jobber med storprosjektet Hildring Plaza. En dag kommer sjokkmeldingen at konkurrent Georg Anker-Hansen vil bygge et tilsvarende storhotell med navn Oslo Colosseum, på akkurat samme sted. Harald tar alle metoder i bruk for å vinne plassen på toppen av Holmenkollen.

Når Georg ansetter Rolv Espevoll som konsernassistent, bruker Hildring Rolv til å få informasjon om Anker-Hansens hemmeligheter.

Han får også et forhold til Juni Anker-Hansen mens hun er gift med Ragnar. Han finner også ut at han er far til Julie Anker-Hansen etter sin affære med Ingeborg.

Når Georg dør i november 1999, ser ting ut til å endelig ordne seg for Hildring. Anker-Hansen-konsernet mister sakte kontrollen over konsernet, samtidig som Hildring får mye ut av den udugelige hotellsjefen Svein Krogstad. Etter en økonomisk krise i konsernet, får Harald Hildring kontroll over Oslo Colosseum. Etter mye om og men kjøpte Anker-Hansen konsernet tilbake Hotel Cæsar etter en stund.

I 2001 giftet Hildring seg med Alexandra Kvamme. De får et dødfødt barn, men kommer over dette, og flytter til Brasil. Forholdet dem i mellom viser seg å ikke fungere så bra. Det hele ender med skilsmisse, og Alex flytter tilbake til Norge.

Over 15 år senere, i desember 2016, nevner Eva Rosenkrantz til Juni Anker-Hansen at Harald Hildring eier en luksus-hotellkjede i Brasil.

Galleri


Referanser og fotnoter Rediger

  1. Basert på at han var 18 år gammel da Ingeborg Anker-Hansen var 37. Ingeborg var født i 1933, og dermed er Harald født i 1952.