FANDOM


Janecke Stokkbokjær
Janecke Stokkbokjaer
Personalia

Navn Janecke Stokkbokjær
Kjønn Kvinne
Karriere
Yrke Redaksjonssjef for skjønnlitteratur
Arbeidsplass Cappelen forlag
Serieinformasjon
Sesonger 24
År 2007
Skuespiller Odille Heftye BlehrFør serien Rediger

Janecke Stokkbokjær er redaksjonssjef for skjønnlitteratur hos forlaget Cappelen. Hun er forleggeren til Mattis Kloppen.

I serien Rediger

Janecke har i 2007 et møte med Mattis hvor hun presenterer en liste over planlagte boksigneringer Mattis må delta på. Mattis forteller henne at det er en feil i dediseringen i sin nye bok "Skjelettet", og spør om hun kan hjelpe ham med å rette opp i det. Janecke informerer han om at førsteopplaget alt er utsolgt, og at det derfor ikke kan endres på, og at å trykke opp hele andreopplaget på nytt vil bli for dyrt til at forlaget vil betale for det. Mattis tilbyr seg derfor å ta opp et lån for å få finansiert en ny opptrykking av andreopplaget, slik at hans dedikasjon til Liv kan komme med i boken. Janecke møter senere Liv og viser henne den planlagte nye dedikasjonen. Den blir imidlertid droppet når Liv ikke vil la Mattis ta opp et stort lån for å få trykket opp et nytt opplag.

TriviaRediger

Blehr spilte også rollen som Thea Lærum i 2002.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki