FANDOM


Jens
Jens
Personalia

Navn Jens
Kjønn Mann
Karriere
Tidligere yrker Kontorarbeider (2015)
Serieinformasjon
Sesonger 31
År 2015I serienRediger

Jens er praktikant på kontoravdelingen på Hotel Cæsar. Når Storm vil ha et lån av Hotel Cæsar går han til mannen han tror er hans halvbror, Edvin. "Edvin" har imidlertid dårlig tid siden han vil ha med seg hva Juni og Eva driver med, så han sender Jens til å snakke med Storm. Storm legger omhyggelig saken fram for Jens, men blir forbannet når han til sist innser at Jens bare er praktikant og ikke kan ta noen avgjørelse.

Senere finner "Edvin" ut at Juni Anker-Hansen har besøkt en bestemt adresse, Tirilveien 33A. Siden "Edvin" vet at Juni og Eva leter etter beviser for at han er en morder og en bedrager, gir han Jens i oppdrag å snarest finne ut hvem som bor der. Jens finner ut at dette er hjemmet til en Heidi Kjærvik, som er rettsmedisiner (Juni har nemlig latt Heidi vurdere bevisene for at Edith Holte faktisk ble myrdet av "Edvin", og hun har nylig sagt seg villig til å vitne for dem).

Ut fra opplysningene fra Jens innser "Edvin" hva Juni har fore; han reagerer med å sørge for at Heidi blir anklaget for forskningsfusk, og dermed ikke lenger vil være et troverdig vitne i en rettssak. Imidlertid tyder ingenting på at Jens konkret vet at hans sjef driver med lyssky og umoralske manipulasjoner; han bare fant informasjon om personen som bodde på adressen "Edvin" gav ham.