FANDOMJulies galleri
JuliesGalleri02
Informasjon

Beliggenhet Oslo
Arbeider for Stille ut bilder
Tidligere arbeidsplass for Julie Anker-Hansen
Morten Langhoff
Rita Wold
Serieinformasjon
Sesonger 12-13
År 2003


I serienRediger

Julies galleri fikk Julie Anker-Hansen i gave av Harry Trulsen i den siste episoden av sesong 12. Hun har hatt en utstilling der. Den gikk ikke så veldig bra, siden Dronningen kom og Juni hadde tatt med seg Charlotte. Charlotte hadde ligget i sengen i flere uker etter at Jerry Hansen tipset Se og Hør om at Charlotte hadde vært gift med Jerry, slik hun akkurat hadde fortalt Prins Sverre. Charlotte lagde skandale overfor pressen på utstillingen, og neste dag skrev pressen bare om Charlotte og ikke noe om bildene til Julie, slik at Julie ble utrolig skuffet. Hun lå og sov hele dagen og var så lei seg, og Harry ble veldig irritert på henne. Til slutt gikk han i fra henne, men det tok ikke lang tid før de vendte tilbake til hverandre. I disse tider kom det noen folk innom galleriet og spurte om de kunne jobbe i lag med henne, og hun takket ja til det.

JuliesGalleri01

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki