FANDOMLütken Laboratorier
Generell informasjon

Beliggenhet Pilestredet, Oslo
Bedriftstype Laboratorium
Ansatte
Tidligere ansatte Nanna Henriksen
Kundekrets
Tidligere fast kundekrets Erik Askeland
Serieinformasjon
Sesonger 30, 31
År 2014, 2015Før serien Rediger

Lütken Laboratorier holder til i Oslo, og driver blant annet med DNA-testing.

I serien Rediger

Lütken Laboratorier blir kontaktet i 2014 av Jens August etter at han begynner å tvile på at Edvin Holte virkelig er Georgs sønn og får DNA-testet Edvin, seg selv, Juni, Storm, Eva og Edith.

Labtekniker Nanna

Labtekniker Nanna Henriksen, foran skiltet med navnet på laboratoriet. Foto: TV2.

DNA-prøvene blir levert inn til labtekniker Nanna Henriksen, og etter kort tid kommer resultatene. Prøvene viser at Edvin er Georgs sønn mens Jens August ikke er det, men Jens August sniker seg etter en stund inn i laboratoriet og finner bevis for at prøvene var forfalsket, og at det i realiteten er motsatt - Jens August er Georgs sønn, mens Edvin ikke er det.

Nanna og Edvin

Edvin konfronterer Nanna. Foto: TV2.

Jens August konfronterer labtekniker Nanna og tvinger henne til å ringe Edvin for å få ham til å komme til laben. Edvin dukker opp og snakker med Nanna om forfalskningen av prøveresultatene mens Jens August gjør et lydopptak av det, og Jens August konfronterer deretter Edvin og sier at alle skal få vite at han er en simpel svindler.

Nanna mellom

Jens August konfronterer Edvin. Foto: TV2.

Dette gjør Edvin rasende, og han slår ned både Jens August og Nanna. Nanna blir bevisstløs, og etter en lengre slåsskamp klarer Edvin også å slå ut Jens August. Deretter tenner han på laboratoriet i et forsøk på å drepe dem og samtidig ødelegge de virkelige DNA-prøveresultatene.

Jens August og Nanna

Nanna og Jens August ligger bevisstløse, mens laboriatoriet står i brann. Foto: TV2.

Det blir senere meldt at minst én person omkom i laboratoriebrannen, og når Eva senere finner ut om den kommer hun i kontakt med Nannas sjef som forteller henne at Nanna har vært savnet helt siden dødsbrannen, og at hun dermed er antatt å ha omkommet.

Etter lang tid besøker Eva laboratoriet og krever å få en turnusliste for perioden da brannen fant sted. Mannen hun snakker med. vil først ikke gi henne den, men etter å ha presset ham ved å fortelle ham om forfalskningen av prøveresultatene får hun allikevel turnuslisten, som viser at Nanna var på jobb samme dag som laboratoriet brant. Hun ber Harshad om å undersøke saken nærmere, og innser etter hvert at Edvin var i kontakt med Nanna. Det er et gjennombrudd i hennes etterforskning rundt ham, men hun finner aldri ut at Jens August også var i bygningen da Edvin satte fyr på den.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki