FANDOM


Edvin tenner på laboratoriet

Edvin har slått Jens August i bakhodet og tenner på laboratoriet og stikker.

Laboratoriebrannen skjedde på Lütken Laboratorier og skjedde i sesong 30, episode 170, som ble sendt 12. juni 2014. Dette var sesongavslutningen og siste episode før sommeren 2014, og (pr. 2016) den aller siste episoden der Jens August opptrådte i serien.

BakgrunnRediger

Erik Askeland hadde kjøpt identiteten til Edvin «Eddie» Holte, den virkelige sønnen til Georg Anker-Hansen, for å få innpass i Anker-Hansen familien, men Jens August ante ugler i mosen. Han ville ha en ny DNA-test. Erik på sin side bestikker laboratorieteknikeren og får forfalsket testene slik at det later til at "Edvin" er sønn av Georg, akkurat slik han vil ha Anker-Hansen-familien til å tro. Erik får også forfalsket Jens Augusts DNA-prøve, slik at det skal virke som om Jens August ikke er sønn av Georg.

HendelsesforløpRediger

Jens August lydopptak

Jens August sikrer seg bevis mot Edvin.

Edvin slår Nanna

Edvin slår Nanna slik at hun besvimer.

Jens August tror at Edvin har hatt noe med DNA-testen å gjøre og bryter seg inn på Lütken Laboratorier på kvelden og finner prøveresultatene. Disse viser at Jens August er biologisk medlem av familien Anker-Hansen og at Edvin ikke er det. Plutselig kommer Nanna Henriksen til laboratoriet. Jens August får henne til å ringe Edvin og be han komme til laboratoriet. Når Edvin kommer har Jens August gjemt seg og tar opp samtalen mellom Edvin og Nanna, hvor Edvin sier at de har forfalsket DNA-testen. Når Jens August så kommer frem og konfronterer Edvin svarer han med å slå ned både Jens August og Nanna.

Edvin i laboratoriet

Edvin heller brannfarlig væske på Jens August og Nanna.

Det blir en heftig slåsskamp mellom Jens August og Edvin. Jens August greier å slå Edvin slik at han besvimer og går for å ta med seg dokumentene, men Edvin våkner og kommer bakfra og slår Jens August med et brannslukkingsapparat i bakhodet slik at han besvimer. Edvin kaster deretter noe brannfarlig væske på Jens August og Nanna før han tenner på hele laboratoriet og stikker av.

KonsekvenserRediger

I radioen dagen etterpå blir det sagt at det er minst en død, men at de hverken kunnne identifisere personene eller finne brannårsaken siden det var så mange kjemikalier som hadde ødelagt spor. Når Eva og Juni senere prøver å finne noe på Edvin, eller Erik Askeland som de har funnet ut at han heter, får de vite at Nanna Henriksen, som var ansvarlig for DNA-prøvene, hadde vært savnet siden brannen og dermed sannsynligvis døde under brannen.

BildegalleriRediger

Se ogsåRediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki