FANDOM


Lars-Ulrik Haug
Larsulrikhaug
Personalia

Navn Lars-Ulrik Haug
Kjønn Mann
Bosted Tibet
Karriere
Tidligere yrker Kombinertløper (?-2011)
Hjelpearbeider (?-2009)
Serieinformasjon
Sesonger 28
År 2011
Skuespiller Lars-Kristian Kristoffersen


SpoilerVM

Lars-Ulrik blir intervjuet i lobbyenHotel Cæsar under ski-VM.

Før serienRediger

Lars-Ulrik er en barndomsvenn av Tom Lycke, og han har tidligere jobbet som hjelpearbeider. Lars-Ulrik hadde en het natt med ei prostituert i utlandet, som førte til at han fikk hepatitt B. Han ble nødt til å trekke seg som hjelpearbeider, men ble den gang skånet for offentligheten. Etter hendelsen er han nødt til å ta medisin via sprøyter.

I serienRediger

Lars-Ulrik sjekker i 2011 inn på Hotel Cæsar i forbindelse med ski-VM i Holmenkollen, hvor han vant kombinertkonkurransen. På hotellet møter han sin barndomsvenn Tom og hans kjæreste Runa Jørgensen. Det er mistanke om at en deltaker som bor på hotellet doper seg. Når Runa så finner sprøytene til Lars-Ulrik på hotellrommet hans, tror hun at det er han som doper seg, og tipser Extra om at Lars-Ulrik doper seg – selv om Lars-Ulrik har forklart henne at det er medisin. Han nekter for å ha dopet seg, men velger allikevel å legge opp. Han forteller Tom at sprøytene Runa fant er medisin, og etter dette stikker han av til Tibet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki