FANDOM


Dette er en liste over scener i Hotel Cæsar som skal foregå i utlandet. Merk at ingen av disse scenene, så vidt man vet, faktisk er spilt inn i utlandet, selv om handlingen er lagt til steder utenfor Norge. (Noen av disse sekvensene blir imidlertid innledet med utendørsbilder som virkelig kommer fra f.eks. utenlandske byer, for å «sette scenen».)

Afghanistan Rediger

Storm i Afghanistan

Fra et av Storms tilbakeblikk til Afghanistan. Foto: TV 2

Etter at Storm Liland Anker-Hansen i episode 142 av sesong 28 kommer tilbake fra tjeneste i krigen i Afghanistan, har han flere flashbacks til tiden i Afghanistan.

I episode 28, sesong 29 blir Tom Lycke vist da han blir skutt og dødelig såret av en snikskytter i Afghanistan. Det blir også vist scener med Tom i Afghanistan i episode 26 og 27 av sesong 29.

Argentina Rediger

Buenos Aires Rediger

Utdypende artikkel Buenos Aires
Buenos Aires

Vanessa (i blond parykk) bytter bag med en annen på flyplassen i Buenos Aires, men oppdager deretter at hun er vervet til narkokurér. Foto: TV2

I episode 20, sesong 31 drar Vanessa Nyman til Buenos Aires med den falske identiteten Katrine Heggli på oppdrag fra Harald Eriksen. Harald har lovet henne at oppdraget ikke er å smugle narkotika, noe det likevel viser seg å være, og Vanessa skyller dermed ned stoffet i et av flyplassens toaletter.

Rundt et halvt år senere snakker Vanessa med moren Monica og bestemoren Sigrid via Skype fra Buenos Aires (i episode 107, sesong 31), hvor hun ytrer et ønske om at de kommer til henne på besøk. Etter at Monica og Sigrid siden raner Bingo-Bjørn reiser de til Buenos Aires for å besøke Vanessa (men vi ser dem ikke i Argentina).

Brown Islands Rediger

Utdypende artikkel Brown Islands

I episode 15, sesong 18 blir Jens August Anker-Hansen vist på en tropisk øy som enten er del av eller i nærheten av Brown Islands, etter å ha overlevd en flystyrt.

Amanda-finner-JA

Amanda finner Jens August på en bar på Brown Islands. Foto: TV 2

I de to siste episodene av sesong 33 får seerne se sekvenser fra Brown Islands. Amanda kommer til øyriket og klarer å oppspore den lenge savnede Jens August på en bar. I første episode av Sesong 34 klarer hun å overtale ham til å gi henne en jobb (han driver hoteller på Brown Islands).

Frankrike Rediger

Paris Rediger

I episode 40 i sesong 14 er Jens August, Sue-Astrid og Juni i Paris for å stjele trykkplaten fra Pierre Dior som beviser at Jens August forfalsket Georgs testament. Det ender med at Jens August slår ham i hodet så han besvimer, og de får stjålet trykkplaten med seg. Når Pierre Dior våkner, forklarer han politiet at han skled på gulvet og slo hodet.

I episode 102, sesong 27 drar Dagny Dallimore til Paris for å finne ut mer om sin halvsøster, Ragnhild Anker, som vokste opp i et kloster i byen. Hun kommer i kontakt med Ragnhilds barndomsvenninne, Amelie Dubois, som kan fortelle henne at Ragnhild etter hvert flyttet til Norge etter å ha rømt fra klosteret.

L'ouiseau

L'ouiseau restaurant i Paris. Foto: TV 2

I episode 138, sesong 28 besøker Arnfinn Lycke og Juni Anker-Hansen L'ouiseau restaurant i Paris, hvor Julie er assisterende restaurantsjef. I et øyeblikk hvor Juni tar en telefon, forteller Julie til Arnfinn at hun ønsker å starte sin egen restaurant, og spør ham om han er interessert i å kjøpe aksjene hennes i konsernet.
Jenny Augusta i Paris

Jenny på skolen i Paris. Foto: TV 2

I episode 147, sesong 29 ringer Jenny Augusta Anker-Hansen til sin mor, Eva Rosenkrantz og forteller henne at hun ønsker å flytte hjem til Norge fra Paris. Hun uttrykker at hun mistrives i Frankrike, og hevder at de andre elevene på skolen er "teite". Etter at moren har lagt på, sitter Jenny på en benk i skolegården og ser på bilder av moren.

India Rediger

Utdypende artikkel India

I episode 96, sesong 30 klarer Juni ved hjelp av en kontakt å spore opp sin sønn, Albert Lunde som har flyttet tilbake til India i skjul. Albert blir vist i et rom i India mens han snakker med moren på telefon. Han blir opprørt over at det nå er noen som vet at han er i live, og ber Juni om å holde det hemmelig. Han ønsker ikke å ha kontakt med noen, og vil bare være i fred.

Indisk taxi

Storm (bakfra) i en indisk taxi Foto: TV2.

I episode 28, sesong 31 viser det seg at Storm Liland Anker-Hansen befinner seg i India, etter å ha vært på rømmen i månedsvis. Han legger igjen en beskjed til Harald Eriksen om at han nå kommer tilbake til Norge, og at han skal forsøke å gjøre opp gjelden sin.

Monaco Rediger

I episode 131, sesong 28 blir Cathrine Hove Rosenkrantz arrestert på stranden i Monaco etter å ha påkjørt og drept sin stedatter, Hermine Rosenkrantz, under åpningen av Fugleholmen Eco Retreat.

Spania Rediger

I episode 4, sesong 21 overhører Julian Garcia to norske kvinner på en pub i Spania. Han spør om å få låne avisen de har med, hvor det står om Harry Trulsens slankepulver.

Storbritannia Rediger

England Rediger

London Rediger

I episode 52, sesong 4 drar Thomas Hildring og Benedicte Brubak til London. Benedicte er på dette tidspunktet sammen med Knut Arne Olsen. Hun lyver og sier hun skal besøke en syk tante i Haugesund. Det vises en scene med Benedicte og Thomas, som skal forestille en park i London.

I episode 121, sesong 29 drar Juni Anker-Hansen til London hvor hun møter Anish Singh. Herr Singh tror først at Juni er ute etter å presse ham for penger, og kaster henne ut, men lar henne senere få komme tilbake for å fortelle hva hun vil. Juni ønsker fullmakter til å kunne ansette administrerende direktør på Hotel Cæsar, noe hun får i bytte mot bildene Albert og Jens August brukte til å presse ham til å forlate Norge.

Skottland Rediger

I episode 64, sesong 8 blir Hugo Anker-Hansen jr. vist på en pub i en skotsk by, hvor han leser en utgave av Extra der Svein Krogstad påstår at han er Hugos sønn.

Glasgow Rediger

I episode 10, sesong 12 besøker Hugo et kontor i Glasgow der hans adoptivdatter Sue-Astrid Wallace jobber. Sue-Astrid er ikke inne for øyeblikket, og han ber derfor resepsjonisten om å fortelle henne at hennes far har vært innom.

I episode 11, sesong 12 møter Hugo adoptivdatteren Sue-Astrid for første gang på 15 år, og tilbyr henne å jobbe for Anker-Hansen-konsernet. Hun blir provosert over at Hugo oppsøker henne etter så mange år for å tilby henne en jobb, men får likevel sekretæren sin til å gjøre research på Anker-Hansen-konsernet.

Sveits Rediger

I episode 41, sesong 30 setter Juni seg inn i en taxi i Sveits, og ber om å bli kjørt til flyplassen. Hun forteller taxisjåføren at hun skal reise til Oslo.

Sverige Rediger

Stockholm Rediger

I episode 39, sesong 13 møter Thomas Lauters sin kone Ulla Brit på en restaurant i Stockholm, hvor han forteller henne at han vil skilles.

I episode 117, sesong 28 fyllekjører Georg «Goggen» Anker-Hansen jr. til Sverige etter å ha oppdaget faren, Jens August, til sengs med sin egen kjæreste, Vanessa Nyman. I Sverige ender Goggen opp på Arlanda flyplass, hvor han sender en e-post til alle på Hotel Cæsar hvor han forteller om forholdet mellom Jens August og Vanessa, før han flyr til New York.

Lik i Stockholm

I en leilighet i Stockholm kommer Storm over et kvinnelik. Foto: TV 2

I episode 144, sesong 30 drar Storm til Stockholm på oppdrag fra Harald Eriksen for å levere en koffert til en adresse. Når han kommer frem til leiligheten er det ingen som svarer, og da han går inn, finner han en død kvinne. Han forsøker å fjerne alle spor på at han har vært der, uvitende om at noen står og følger med fra nabobygningen, og tar bilder som kan brukes til å inkriminere Storm. (Adrian Krykke brukte siden disse bildene til å presse ham.)

USA Rediger

New York Rediger

Bryllup i New York

Goggen og Hermine giftet seg i New York. Foto: TV 2

I episode 120 i sesong 28 ble det vist et bryllup som skulle foregå i sjømannskirken i New York. Etter at Georg «Goggen» Anker-Hansen jr. oppdaget at hans kjæreste Vanessa hadde vært utro med hans egen (antatte) far Jens August, dro han nemlig rett til New York og fridde til Hermine Rosenkrantz, som før hadde vist interesse for ham.

I episode 117 av sesong 33 er Amanda Anker-Hansen i New York for å delta på en "30 under 30"-konferanse for unge, fremadstormende ledere som ennå ikke har fylt tretti. Vel framme finner hun imidlertid ut at hun ikke er på listen likevel. Hun ender opp med å gå til sengs med en servitør.

I episode 149 og 150 er Amanda igjen i New York, denne gangen sammen med Jenny og Storm. Amanda har ordnet det slik at Storm treffer igjen sin kone, Lotte Fjeld, i New York. De får snakket ut, men da det viser seg at Lotte stadig ikke vil ha barn eller engang adoptere, går de hver sin vei igjen.

San Francisco Rediger

Eva og Harshad i San Francisco

Eva og Harshad i San Francisco. Foto: TV 2

12. februar 2015 (episode 96 i sesong 31) drar Eva og Harshad Kapoor til San Francisco for å finne den virkelige Edvin Holte. De tror han er i San Francisco fordi han følger etter favorittbandet sitt, Grateful Dead, som har konsert i San Francisco i den perioden. Eva og Harshad blir der i noen dager (episoder), og kommer hverandre nær mens de leter etter Evas halvbror. De bor på et hotell eller gjestehus kalt Grateful Dead House, med tema fra bandet.

Eva kysser Harshad

Eva og Harshad kommer hverandre nær i San Francisco. Foto: TV 2

Når Harshad får vite at det bor en nordmann på hotellet, prøver han å få resepsjonisten til å gi han romnummeret hans, noe hun ikke kan. Da hun må ut et ærend snoker Harshad i papirene og finner ut hvilket rom det er. Han og Eva oppsøker rommet, men det virker å være tomt. Imidlertid er Eddie i rommet, men han greier å snike seg ut av rommet og stikke av. Neste dag greier de å stoppe ham før han stikker av, og Eva tar seg en prat med ham om situasjonen med Erik Askeland, som utgir seg for å være Evas bror. Eva ber Eddie om å bli med hjem til Norge for å avsløre identiteten til Edvin. Eddie nekter først, men senere bestemmer han seg for å bli med til Norge, hvor han spiller en avgjørende rolle for å få et lykkelig utfall under Kidnappingen av Jenny Augusta.

Las Vegas Rediger

I episode 74 av sesong 33 drar Storm og Lotte Fjeld til Las Vegas i USA, der de blir viet av en Elvis-imitator. I selve episoden blir ikke vielsen nærmere stedfestet enn at de er i Nevada, men tilbake i Norge i episode 77 nevner Storm at han og Lotte giftet seg i Las Vegas, noe som også blir bekreftet av TV-guiden.[1]

Referanser Rediger

  1. http://www.tv2.no/tvguide/#/2016/05/17

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki