FANDOM


Byste

Bysten av Georg slik den ser ut fra 2009.

Cæsar-Trappa

Trappen som du finner i lobbyen.

Georgs byste

Bysten av Georg slik den så ut frem til 2009.

En lobby er et hotells inngangsparti. Lobbyen på Hotel Cæsar entres gjennom en dobbeltdør. Inne i selve lobbyen ligger resepsjonen og en sittegruppe ved en peis, hvor tidligere skobutikken Caligula, skjønnhetssalongen Joli og blomsterbutikken Cæsarions Hage lå, på motsatt side finner man baren og restauranten Cleo. En heis og en trapp fører videre til hotellrommene og administrative lokaler.

"Vår vennlige og tradisjonsrike lobby vil alltid få deg til å føle deg som hjemme, selv om du skal bo hos oss over lengre tid. Hotel Cæsar er kjent for å blande det tradisjonelle med det moderne - alltid like vellykket." (Fra hotellets brosjyre) Ved trappa videre opp stod lenge bysten av Georg Anker-Hansen, hotellkjedens tidligere konsernsjef og sønn av Anker-Hansen konsernets grunnlegger, Astrid Anker-Hansen. Bysten ble laget av Elisabeth Offerdal. Etter toltalrenoveringen i 2016 flytter imidlertid Amanda Anker-Hansen bysten til styrerommet, siden hun ikke syntes den passet inn i lobbyen slik den nå fremstod.

Lobbyen har blitt pusset opp en rekke ganger. Første gang vi ser den blir pusset opp er i 2001. Den blir også pusset opp i 2003 og i 2006. I 2009 blir den pusset opp til en mer tradisjonell lobby, som i 2013 renovert til en mer moderne stil. Det eneste i lobbyen som aldri har blitt byttet ut under oppussing er trinnene i trappen, som i april 2014 viser seg å skjule Edvin Holtes del av koden til Georgs skjulte formue. I juni 2016 blir lobbyen igjen totaltrenovert etter at Goggens flystyrt ødela mesteparten av hotellet.

Mange begivenheter i løpet av serien har funnet sted i lobbyen, blant annet flere auksjoner.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki