FANDOM


Louise Fassbinder
Louise01.jpg
Personalia

Navn Louise Fassbinder
Kjønn Kvinne
Karriere
Yrke Advokat
Tidligere yrker Styreleder (2007)
Familie
Far Martin Fassbinder
Mor Erica Fassbinder
Søsken Gulliver Fassbinder (†)
Barn John
Et tvillingpar
Forhold
Tidligere partnere Steven
Enkelttilfelleforhold Magnus Falsen (2008)
Serieinformasjon
Sesonger 24
År 2007-2008
Skuespiller Brit Elisabeth HaagensliFør serien Rediger

Louise Fassbinder er datter av Martin og Erica Fassbinder, og har også en avdød bror, Gulliver. I barndommen blir hun kjent med Magnus Falsen, og utvikler følelser for han, selv om det aldri blir noe forhold mellom dem. Et sted i livet hadde hun et forhold til en utenlandsk mann kalt Steven, som antagelig førte til hennes tre barn: et tvillingpar og sønnen John.

Louise er utdannet advokat, og opp mot 2007 jobber hun for Astrid Anker-Hansen.

I serien Rediger

Louise Fassbinder dukker brått opp på Hotel Cæsar, og har fått ansvaret for å representere Astrids forretninger i Norge, mens Astrid i all hemmelighet er på leting etter sitt bortkomne barnebarn Jens August Anker-Hansen. Astrid er eier av et familiekonsern, og den øvrige familien stiller seg svært skeptisk til Louises plutselige ankomst. Etter ordre fra Astrid hjelper hun hennes barnebarn og vordende forretningsmann Storm Liland Anker-Hansen med aksjeinvestering. Hun blir også invitert på middag av Juni Anker-Hansen, som viser seg å være hennes barndomsvenn Magnus' samboer. Sjalusien er allerede i emning.

Louise får jobben som ny styreleder i konsernet når Magnus uventet forsvinner. Magnus kommer etter hvert tilbake, og Louise oppdager at forholdet mellom han og Juni er på tampen av ruin. Hun ser sitt snitt og begynner å flørte med han, men Magnus er derimot mer interessert i å pleie forholde med Juni. Hun bestemmer seg for å prøve å splitte dem, og presser Juni til å ta den lett tilbakestående Fabian Dorik som assistent. Dette gjør at Juni blir irritabel og utbrent, og skyver Magnus litt til siden, mens Louise stadig inviterer Magnus på middag, shopping, og blir generelt mer og mer pågående. Etter en kveld på hotellets restaurant Cleo ender de opp med å kysse. Dagen etterpå får Juni greie på dette og mister tilliten til Magnus helt.

Magnus og Juni sklir helt fra hverandre, og han bestemmer seg for å inngå en allianse med Nadia Selam Tefari. De prøver med nebb og klør og sabotere en avtale med noen russere som vil kjøpe Virtual Windows til sine hoteller. De vet at Jens August og Juni har planer om å selge hele greia når aksjekursen når 220 kr per aksje. Magnus får fatt i et dokument fra sør Korea som sier at Virtual windows er i topp stand og klare for produksjon. Magnus prøver deretter og bruke følelsene Louise har for han til å be henne om å overtale Astrid om å selge Virtual Windows til Vox Populi, etter at han har gått flere runder med Juni og Jens August og de nekter å selge, for de har nemlig også fått tak i dokumentet om Virtual Windows. Det hele ender med at Louise presser Magnus til å ha sex med henne for at hun skal snakke med Astrid, og han går med på det.

Når Astrid bestemmer seg for å komme hjem til Norge, og bli i Norge, så forteller Astrid Louise at hun gjerne må bli værende og jobbe for konsernet, men Louise forteller Astrid alt hun har drevet med angående Magnus og Juni. Louise takker nei til jobb i konsernet og bestemmer seg for å ta med seg Fabian på en reise rundt omkring i verden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki