FANDOMLykkelig
Arnfinns båt
Generell informasjon
Eier Arnfinn Lycke
Botype Båt
Beboere
Tidligere beboere Arnfinn Lycke
Serieinformasjon
Sesonger 31
År 2015I serienRediger

Pelle i båt

Pelle er ikke aldeles bekvem om bord i båten han kjøpte fra Arnfinn. Foto: TV 2

Arnfinns båt, Lykkelig, fikk vi først se i serien i 2015 da Arnfinn la den ut for salg på Internett. Pelle får kjøpe Lykkelig på tross av sine manglende kunnskaper om båt, men Arnfinn angrer seg etter kort tid og foreslår at de heller kan dele den. Pelle godtar dette, men lar Arnfinn få tilbake båten etter å ha innrømmet at han har vannskrekk.

Arnfinn tar på et senere tidspunkt med Bitten ut på seiltur med Lykkelig, hvor han forteller henne at svulstene hans har gått tilbake og at han nærmest på mirakuløst vis har blitt frisk. Han frir til henne, og får ja, men når Bitten mister ringen og de forsøker å lete etter den, blir Arnfinn truffet i hodet av seilets bom og faller uti sjøen. Han blir ikke funnet, og antas derfor å ha druknet.

Bitten i båt

Bitten sitter fortvilet igjen i båten etter at Arnfinn falt over bord. Foto: TV 2

TriviaRediger

Båtens navn har kun vært hørt i dialog og ikke sett i skrevet form. Det er derfor mulig (men ubekreftet) at det skal skrives "Lyckelig" som en allusjon til eierens etternavn Lycke. Sammenlign ordspillet i "Fiske-Lycke" som navn på Arnfinns selskap.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki