FANDOM


Malin Kristiansen
Malin Kristiansen
Personalia

Navn Malin Kristiansen
Kjønn Kvinne
Karriere
Tidligere yrker Resepsjonist i kontorlandskapet (2014-2015)
Serieinformasjon
Sesonger 30-31
År 2014-2015
Skuespiller Monica BorgI serienRediger

Malin jobber som resepsjonist i kontoravdelingen på Hotel Cæsar. Folk henvender seg til henne når de skal snakke med noen på kontorene.

Til forskjell fra mange virker hun immun mot Harshad Kapoors sjarme, og snakker nokså syrlig til ham om "den teflonaktige optimismen din". I det hele tatt har Malin en skarp tunge og en noe nedlatende holdning. Hun virker seg svært bevisst at hun arbeider på et høyt nivå i bedriften, og har liten sympati for dem som kommer "nedenfra".

Hun gir også Storm en heller kjølig mottagelse da han er tilbake etter noen måneder i India: Siden hun er nyansatt, kjenner hun ham ikke av utseende og vil ikke uten videre slippe ham inn til ledelsen. Heldigvis for Storm dukker Juni opp, og vinker ham straks inn.

Malin-K

Malin (her sammen med Torleif Tharaldsen) vokter nøye adgangen til kontorene. Foto: TV 2

Malin gir siden Camilla Holmen instruks om at hun har å skrive seg inn og ut på formelt vis, når hun besøker sin forlovede Knut Koppang på kontoret. Malin er tilsynelatende den første til å ane at Line Halvorsen også sikter seg inn på Knut (siden hun også besøker ham), og at det dermed ligger an til et sjalusidrama mellom Line og Camilla.

En dag er Line innom med et skjerf Knut glemte igjen på Baker Hansen-utsalget, men når Malin formidler det videre til Knut, påpeker hun også at det lukter "jenteparfyme" av det og at Line altså har gnidd seg lengselsfullt inn til det. Det er dermed fra Malin Knut endelig får vite at Line kan ha følelser for ham, selv om Line nekter for det da de siden snakker sammen.

Malin forsvinner fra serien etter sesong 31, uten noen tydelig avskjedsscene.

Trivia Rediger

Monica Borg spilte rollen som Randi Rundtvann i 2005.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki