FANDOM


Maren Kloss
Maren
Personalia

Navn Maren Kloss
Kjønn Kvinne
Karriere
Tidligere yrker Stuepike (?-2005)
Familie
Mor [1]
Serieinformasjon
Sesonger 18, 19
År 2005, 2005
Skuespiller Sarah Elise SteensbyFør Serien Rediger

I Serien Rediger

Hun kommer inn i første episode i sesong 18. Hun jobber sent den kvelden oppe på kontorene. Scott inviterer henne med seg inn til seg og de tar en drink sammen mens hun snakker om hva hun har lyst til å bli, hun forteller at hennes mor er syk og det er derfor hun jobber fullt, hun forteller også at hun har lyst å studere jus. Etterpå ber Scott henne om å kle av seg, da blir hun forbannet og fiker til han i trynet og stikker. Neste dag forteller hun dette til Benedicte, hun kontakter Cato og de får med seg advokater som vil se på saken, i mellomtiden snakker Scott og Maren ut om det som skjedde, Scott beklager det han gjorde og da bestemmer Maren seg for å ikke gå videre med saken.

Trivia Rediger

Sarah Elise Steensby spilte i 1999 en klassekamerat av Victoria [2]

Referanser og fotnoter Rediger

  1. I episode 1 i Sesong 18 jobber hun sent, hun blir invitert med inn på kontoret til Scott der de tar en drink sammen, der forteller hun til han at hennes mor er syk og at det er grunnen for at hun jobber i full stilling.
  2. Sesong 2, episode 11

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki