FANDOM


Minnestunden til Jens August ble avholdt i episode 14 i sesong 18 (27. januar 2005).

BakgrunnRediger

Jens August dro i januar 2005 til Maldivene for å finne Sue-Astrid fordi hun hadde stukket av med 45 millioner fra bankboksen til Georg i Sveits. Men flyet han fløy med styrtet fordi det ble sabotert av Scott Wallace. Familien Anker-Hansen informerte de ansatte om at Jens August var antatt død, og begynte deretter å forberede minnestunden. Eva var veldig uenig med Astrid og Juni om hvordan minnestunden skulle foregå, men de kom til slutt til enighet. Tidligere hadde Eva funnet ut at May var gravid med Jens Augusts barn, og hun ba henne holde seg langt vekk fra henne og minnestunden, men Kenneth fikk overtalt Eva til å la May komme.

MinnestundenRediger

I minnestunden holder Juni først en tale pluss opplesning av et dikt, Nu glider båten. Etterpå holder Eva en tale til Jens August. Hun offentliggjør også at deres baby vil hete Jenny Augusta og at hun vil gjøre alt for å fullføre hans største drøm Expo Ekeberg. Hun sier at Jens August vil alltid være hennes mann. Da reiser May seg opp og springer frem til bildet av Jens August, og sier at hun har barnet hans i magen. Deretter begynner May og Eva å rive i bildet av Jens August. Det hele ender med at May faller, får vondt og spontanaborterer.

Folk som var til stede Rediger

Billedgalleri Rediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki