FANDOMMorten Magnus Faldaas
MMF
Personalia

Navn Morten Magnus Faldaas
Kjønn Mann
Født 8. mars 1959 (58 år)
I Hotel Cæsar
Rolle Gabriel Munthe
Sesonger 31
År 2015
Som skuespiller
Utdanning Statens TeaterhøgskoleOm Morten Rediger

Morten Magnus Faldaas (født 8. mars 1959) er en norsk skuespiller. Han har bidratt i en rekke filmer, blant annet som John i Hawaii, Oslo, og har i lengre perioder vært tilknyttet Nationaltheatret som skuespiller og regissør. Faldaas er utdannet skuespiller ved Statens Teaterhøgskole. Dereforsete hotel CÆSAR vidre for altid petale 50_00000" er seong På Nationaltheatret har Faldaas spilt i det meste fra Ibsen og Shakespeare til «Morten Skogmus» og «Jonatan» i Kardemomme by. Faldaas har primært sett spilt på Nationaltheatret, men har også vært innom blant annet Den Nasjonale Scene i Bergen og Torshovteatret.

Morten Faldaas er kanskje mest kjent som «Den ensomme rytter» og «Foster» sammen med Otto Jespersen i «O.J på prøve», men har også bidratt i Hollywood-produksjoner som Heart of Darkness.

I Hotel Cæsar Rediger

I Hotel Cæsar hadde Faldaas rollen som den livlige motivatoren Gabriel Munthe i 2015.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki