FANDOM


OL i Oslo var et av Anker-Hansen konsernets prosjekter, som Juni og Christian jobbet med i 2005. Prosjektet ble imidlertid ikke fullført da. Idéen var egentlig noe Juni og Christian kom opp med i kraftig alkoholrus.

I 2008 ble det dannet en OL-komité, hvor Junis gamle kjenning Guri Høyer er leder. De ønsker å se på planene for prosjektet. Hun kommer til Hotel Cæsar for å spørre om de har de gamle tegningene for OL. Juni nekter imidlertid for at konsernet har planene, fordi hun ikke vil gi Guri tegningene grunnet deres gamle uvennskap. Juni finner fram tegningene og låser dem ned i en skuff. Tom Ivar Hove greier imidlertid å dirke opp skuffen der tegningene er. Han tenker mer på pengene som kan tjenes enn på at Guri Høyer ikke akkurat har noen lysende fortid med hotellet; dermed gir han dem til Guri Høyer, og kampen i gang.

For at OL i Oslo 2018 skal bli en realitet, mener OL-komiteen at man må bygge et stadion på tomten der Hotel Cæsar står. Dette er ikke alle i konsernet med på. Saken blir tatt opp av Hove, men blir nedstemt totalt to ganger.

Etter hvert blir Oslo valgt som søkerby for vinter-OL 2018, og Oslo komune ekspropirierer da tomten, slik at et eventuellt stadion kan bygges der. Jens August samarbeider med Guri Høyer for å få gjennomført planene, mot at de får bygge hoteller på tre strategiske steder i Oslo (Det Gylne Triangel). De møter IOC-medlemmet president Brown, for å prøve å påvirke ham til å stemme for OL i Oslo. Brown kontrollerer 15-20 av IOC-medlemmene, og er dermed viktig, både for Jens August og Guri Høyer, men også for Juni og Eva, som jobber mot at hotellet skal rives. Dagen for avstemningen kommer, og Norge ender opp med å tape for Baku. Prosjektet blir nok en gang skrinlagt.

TriviaRediger

I Cæsar-universet gikk altså vinter-OL 2018 til Baku; i vår virkelighet skal lekene avholdes i Pyeongchang i Sør-Korea.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki