FANDOMOslo bokseklubb
Oslo bokseklubb
Generell informasjon

Beliggenhet Jordalgata 12, 0657 Oslo
Bedriftstype Bokseklubb
Ledelse
Eier Reinertsen (eier lokalet)
Ansatte
Ansatte Atle Søgård
Kundekrets
Tidligere fast kundekrets Joey Krogstad (2015)
Emil Løvberg (2015)
Serieinformasjon
Sesonger 31-33
År 2015-2016I serienRediger

Oslo bokseklubb er et lokale i Oslo hvor Joey Krogstad trener på boksing med treneren sin Atle Søgård. Etter at Joey havnet i slåsskamp, kastet Atle han ut fra klubben en periode, men han fikk etter en stund lov og komme tilbake igjen da han hadde fått orden på ting.

Atle stilte som betingelse at Joey hadde opplæring med en boksegruppe med barn. Dette slet han litt med, spesielt da en av ungene, Emil Løvberg, ikke ville høre etter og gjøre slik han fikk beskjed om. Dette resulterte i at Joey var litt hardhendt med ham og ga han en skikkelig advarsel.

Etter hvert innså Joey at gutten det gjaldt, faktisk lignet mye på ham selv da han var på samme alder, og skjønte hvordan han skulle takle ham. Emil og Joey ble etter dette gode venner.

Treningen på bokseklubben ledet faktisk Joey fram til seier i en turnering.

I 2016 har klubben alvorlige økonomiske problemer. Husleien har gått kraftig opp, og Søgård regner slaget som tapt. Han vil nedlegge klubben, noe som ser ut til å bekymre Pelle Krogstad når han får høre om det. Joey er nå død (han omkom i Goggens flystyrt julaften 2015), og det virker som om Pelle synes det er sørgelig at bokseklubben som ledet nevøen fram til hans største triumf i livet, nå skal bli borte. Han har derfor et møte med Reinertsen, utleieren, og ber ham revurdere leieøkningen. Møtet som vist på skjermen fikk ikke noe klart utfall, men ut fra det som skjedde videre, må Reinertsen ha avvist Pelles bønn.

Pelle snakker med musikeren Joachim Hovin, som går med på å holde en veldedighetskonsert for å skaffe penger til bokseklubben. Han skal opptre på selve klubben. Beate er med på opplegget og klarer faktisk å selge ut alle billettene, noe som skulle bety at klubben er berget. Dessverre får hun og Joachim selv et litt for godt øye til hverandre, og han bestemmer seg plutselig for å droppe hele konserten for å ta Beate med på en utenlandstur. Han skal angivelig gi henne hennes store sjanse som DJ. Beate selv opptrer like uansvarlig som Hovin, og Pelle og Atle blir dermed sittende igjen med skjegget i postkassen: De må gi pengene tilbake til alle som hadde kommet for å se Joachim Hovin.

Da Beate er tilbake i Norge, kan Pelle fortelle henne at bokseklubben nå er nedlagt, og han mener tydelig at hun har noe av skylden.

Langt om lenge får Beate utbetalt livsforsikringen etter sønnen. Etter litt tenking kommer hun til at hun vil bruke mye av beløpet på å gjenåpne bokseklubben, og Pelle blir rørt og er enig i at dette ville Joey ha likt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki