FANDOM


Pierre Dior
Pierre Dior
Personalia

Navn Pierre Dior
Kjønn Mann
Bosted Paris
Karriere
Tidligere yrker Trykkeriarbeider
Serieinformasjon
Sesonger 14
År 2003
Skuespiller Ulrik Imtiaz RolfsenI serien Rediger

Pierre Dior var klar over at Jens August forfalsket testamentet til Georg. Han sa til ham at han skulle ha 1 million kroner for å holde munn om testamentforfalskningen. Jens August overførte dette beløpet til ham, men Sue-Astrid fant ut av det, og da fortalte han henne like gjerne sannheten. De ble enige om å fikse det i lag, så de dro til Paris (slik Juni også gjorde, men hun kjente ikke til saken).

Sue-Astrid kom seg inn på Pierres trykkeri og sa hun skulle bestille noen annonser fra ham. Plutselig kom så Jens August inn, og han og Pierre begynte å slåss. Det endte med at Pierre falt og slo hodet sitt.

Da Sue-Astrid og Jens August var tilbake i Oslo, var Jens August bekymret for at politiet skulle finne noen bevis mot ham. Sue-Astrid fortalte ham at hun hadde ødelagt trykkplaten, så den kunne ikke brukes til bevis. Så ringte likevel politiet og sa at de hadde funnet navnet hans i avtaleboken til Pierre. Jens August måtte inn til avhør, så Jens August spurte Juni om hun kunne gi ham alibi for den dagen, noe han fikk etter mye om og men. Juni "løy" dermed i avhøret, men ble litt nervøs da politiet stilte mange spørsmål. Det gikk likevel bra.

Dagen etterpå ringte politiet til Jens August og sa at han var skrevet ut av saken og at Pierre er våken. Han hadde sagt til politiet at han bare skled og slo hodet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki