FANDOM


Georg Bilde.JPGDenne artikkelen mangler et relevant bilde. Du kan hjelpe Hotel Cæsar Wiki ved å laste opp et og legge det til.

Programlederjakten er en realityserie som ble spilt inn på Restaurant Cleo. Konseptet ligner litt på programmer som Idol, Dansefeber og Skaperen, og går ut på at det gjennom flere innledende runder jaktes på en vinner, som da blir programleder for et eget TV-program. Lars Helberg er produsent og sitter også i dommerpanelet. Programlederjakten ble vist i sesong 24 (våren 2007). Det ble en heftig konkurranse mellom Anna og Vilde i finalen da Vilde fant ut at Anna hadde et seksuelt forhold til produsenten for å vinne. Anna avslørte også for produsenten at Vilde var gravid, og løy til Vilde for å få henne til å innrømme det. Vilde vant til slutt, men slet veldig mye i starten på grunn av den nyfødte Gjert.

Deltagere Rediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki