FANDOM


I serien Rediger

Prosjekt Ship Shape

Pelle holder foredrag om Ship Shape. Foto: TV 2

Prosjekt Ship Shape er et kurs for de ansatte som Pelle holder på oppfordning fra Juni, om kundebehandling og skikk og bruk. Pelle prøver å holde en positiv tone, og vinkle prosjektet som at de skal bli enda bedre på det de gjør, og være stolte av å arbeide på Hotel Cæsar. Mange synes imidlertid Pelle er for innpåsliten og forstyrrer dem i arbeidet med påtrengende tips om "forbedringer", så de blir umotiverte. Spesielt Hilde Erichsen fra kjøkkenet er sint fordi Pelle kaller inn til allmøte midt i den hektiske arbeidstiden på kjøkkenet. På møtet tar de ansatte opp helt andre ting enn det Pelle skal, og det går videre til at de bestemmer seg for å velge en tillitsvalgt som skal snakke med ledelsen om ting på vegne av de ansatte. Ingen husker hvem som var tillitsvalgt sist, og både Hilde og Pelle stiller til valg. Helen er blant dem som støtter Hilde, mens William mener Pelle ikke må gi opp for lett mot Hilde. Etter hvert blir også kjøkkensjef Mie deltaktig i prosjektet, og ønsker å dra det inn i kjøkkenet.

Etter en vel en måned der vi ikke hørte noe særlig om prosjektet ble det i mai 2014 begynt litt på igjen da Pelle hyrer inn Guro Fredriksen til å ta personlighetstester av alle de ansatte, siden kommunikasjonsforholdene ansatte i mellom var veldig dårlig.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki