FANDOM


Rahim Wasti
Rahim Wasti
Personalia

Navn Rahim Wasti
Kjønn Mann
Karriere
Tidligere yrker Kapoor Seniors butikk (?-2014)
Pikkolo på Hotel Cæsar (2014)
Valet/parkeringsvakt på Hotel Cæsar (2014-2015)
Serieinformasjon
Sesonger 30-31
År 2014-2015
Skuespiller Junaid KhanFør serien Rediger

Rahim jobber i butikken til Harshad Kapoors far. Kapoor sr. holder ham der bare for å "ta ansvar", nemlig så Rahim skal ha et sted å gå til heller enn å bare reke rundt. Harshad beskriver gutten som arbeidssky, og det er tydelig at han bidrar lite til butikken.

I serien Rediger

Rahim må slutte i Kapoors butikk fordi butikken ikke tjener nok til å lønne like mange ansatte som før. Han søker i stedet jobb som pikkolo på Hotel Cæsar.

I begynnelsen gjør han en dårlig innsats, og Pelle ber Harshad Kapoor ta et alvorsord med ham. Harshad fremholder at han ikke har noe spesielt ansvar for Rahim bare fordi de har bakgrunn i samme kultur. Rahim er imidlertid svært glad i biler, og da han etter hvert får i oppgave å sørge for parkering for gjestene, går han til verket med ny entusiasme. Han til og med vasker bilene på eget initiativ, og får ros av både gjestene og Harshad.

Siden må imidlertid Harshad ta tak i Rahim igjen når han har dårlig fokus på arbeidet. Rahim finner noen penger på gulvet i en av de fine bilene han skal parkere, og unnslår seg ikke for å beholde dem, ut fra det syn at eieren er rik og ikke vil savne dem.

Kort etter får Rahim i stand en fest for noen av de yngre ansatte, der de drikker og spiller høy musikk på et bakrom midt i arbeidstiden. Harshad Kapoor tar dem nesten på fersken, men de klarer så vidt å rydde unna flaskene i tide.

Siden får Kapoor igjen klager fra gjester som venter på bilene sine, fordi Rahim ikke gjør jobben sin. Han trener heller koreografi på bakrommet, når han ikke rett og slett dovner seg. Kapoor ønsker å se ham gjøre noe han kan legge sjelen sin i, og sier at han har meldt ham på en danseaudition.

Juni får klager på innsatsen til Rahim, og holder Harshad Kapoor ansvarlig. Harshad har enda et alvorsord med Rahim, og forteller hvor mye han risikerer for Rahims skyld. Rahim vil ha fri til å øve før danseauditionen, noe Harshad ikke kan gi ham lov til, men han gir ham tillatelse til å trene på et hotellrom etter jobb. Når tiden kommer, gjør Rahim imidlertid ikke annet enn å slenge seg ned på sengen. Han dupper av mens han fabulerer om sin store dansekarriere.

Neste dag våkner han i sengen og har ikke fått trent i det hele tatt. Etter arbeidstid møter han likevel opp på danseaudition, men da han langt om lenge blir ropt opp, feiger han ut og stikker av.

Limbo

Rahim bruker arbeidstiden kreativt. Foto: TV2

Rahim fortsetter å gjøre en dårlig innsats, samme hvor ofte Kapoor prøver å ta tak i ham. En dag raider han minibaren på et av hotellrommene og fester sammen med noen jenter, noe selv en av de jevnaldrende arbeidskollegaene hans reagerer på.

Rahim sover over på hotellrommet og våkner der neste dag. Han går på jobb med promille og kommer til å skrape opp en av bilene han skulle parkere. Han forsøker å ordne dette med spraymaling, men eieren oppdager skaden og klager til Kapoor i lobbyen. Kapoor konfronterer Rahim med dette; han nekter først noe kjennskap til det, men Kapoor finner uniformen hans med malingflekker på.

Kapoor går til Juni og anbefaler at Rahim blir sagt opp. Overraskende nok sier hun isteden at Kapoor bare må gi ham tettere oppfølging og ta ansvar for ham. Kapoor virker svært lite fornøyd med at han skal få mer ansvar for Rahim dyttet på seg, men går ned og overbringer den "gode nyheten" til Rahim: Han får beholde jobben! Rahim takker ham ivrig, i den tro at Kapoor overtalte Juni til å vise nåde.

Senere finner Storm Liland Anker-Hansen Rahim i lokalene til det uferdige utestedet han prøver å få i stand, der Rahim trener på å danse. Storm har store pengeproblemer etter at Adrian Krykke presset ham til å overgi det meste av pengene hans, men Rahim setter ham på en idé: Han kan arrangere underground-fester for ungdom i det uferdige lokalet. Rahim og hans kontakter er med på å få dette i stand.

Rahim med flasker

Rahim tar initiativet til ulovlig alkoholsalg. Foto: TV2

En rekke fester blir avholdt, men inntjeningen er ikke så god som Storm kunne ønske, og han innskjerper overfor Rahim at røde tall må bli til svarte tall. Rahim mener de må selge alkohol, noe Storm under tvil godtar, selv om han offisielt ikke kan vite om det (siden klientellet er mindreårig og han uansett ikke har skjenkebevilling).

Etter den første festen med alkoholservering kan Rahim fortelle Storm at de sopte inn hele 140 000 kroner. Det er imidlertid ett problem: Et medlem av festkomiteen er der fremdeles, en overstadig beruset jente som kollapser på en sofa. Storm gir Rahim i oppdrag å få henne på legevakten til pumping, men han kommer senere tilbake og sier at hun kviknet til på veien, så han fikk henne isteden kjørt hjem - til en villa i Holmenkollåsen. Omsider går det opp for Storm at jenta er Nora Mohn, datter av hotellkongen Rasmus Mohn, som nok gjerne ville se skandaløse oppslag om ulovlig skjenking på det konkurrerende Hotel Cæsar.

Rasmus Mohn anmelder Hotel Cæsar, og Juni forlanger at Storm på en eller annen måte må få ham til å trekke anmeldelsen. Via Rahim finner Storm ut at Nora har attenårsdag alt neste dag, og han presser Rahim til å ta rede på hvor festen skal være, noe en av Rahims venner vet. Storm ringer Mohn og truer med å lekke til pressen hvor den helt private festen skulle være, men tilbyr samtidig å arrangere Noras attenårsfest selv i sine egne lokaler, for halv pris. Mohn går med på dette.

Svett Rahim

Rahim er svett, men lykkelig etter en intens danseoppvisning. Foto: TV2

Med Rahims hjelp legger Storm seg i selen for å holde den beste festen han overhodet kan få til, men det er krise da danserne ikke møter opp som avtalt. Rahim tilbyr seg å opptre isteden, og Storm har ikke noe annet valg enn å slippe ham til. Han gir en oppvisning (ikke vist på skjermen) som også Storm i ettertid innrømmer var "helt rå". Storm er fornøyd og sier til Rahim at de har mange fester å arrangere fremover. Rahim forteller om at han har fått tilbud av Idol, som var til stede på Noras bursdagsfest, om å være med på turne som danser. Dermed slutter Rahim på Hotel Cæsar og forsvinner ut av serien.
Rahims siste scene

Rahim tar en drink med Storm før han forlater hotellet for å bli danser.

Trivia Rediger

I 2011 spilte Junaid Khan rollen som elev ved OIPG.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki