FANDOM


Randi Jensen
Randi Jensen
Personalia

Navn Randi Jensen
Kjønn Kvinne
Serieinformasjon
Sesonger 31, 32
År 2015, 2015
Skuespiller Anne RygFør serien Rediger

Randi Jensen møter på et tidspunkt Ninni Krogstad i Bredtvedt kvinnefengsel, og de blir venninner. Av deres tilbakeblikk fremgår det at de fant på litt av hvert sammen; en gang stjal de bananer fra fengselskjøkkenet.

I serien Rediger

Randi møter i 2015 Ninni når hun slipper ut av fengsel. Hun og flere andre tidligere innsatte vil arrangere "release"-fest for henne, men Ninni takker nei til dette da hun har tenkt til å begynne med blanke ark og dermed ser seg nødt til å bryte kontakten med sine fengselsvenninner. Randi gir henne en mobiltelefon med nummeret hennes, i tilfelle hun skulle ombestemme seg senere.

Randi oppsøker Ninni ikke mange dager senere, i håp om å få henne til å bli med på å rane en gullsmed. Ninni er overhodet ikke interessert, og er dessuten på vei til en avtale med sin sønn, men blir fysisk tvunget med av Randis medsammensvorne. Ninni klarer imidlertid å unnslippe før Randi får ranet noe som helst.

Siden oppsøker Randi Ninni i leiligheten hennes, og de mimrer litt om sine opplevelser i fengselet, men snart vil Randi igjen ha Ninni med på noe kriminelt: Hun har en plan om smugle kjøtt fra Sverige. Ninni vil ikke være med på dette heller, og ber Randi gå.

Kort etter føler imidlertid Ninni seg så dårlig behandlet på Cæsar at hun sier ja til Randis forslag likevel. Hun er alt kommet på bussen til Sverige da hun ombestemmer seg og stiger av igjen, mot Randis protester.

Etter et lengre fravær dukker Randi opp igjen da Ninni har begynt å legge planer om å ta livet av Cæsars erkefiende Rasmus Mohn, som vil kunne ødelegge livet til Goggen. Ninni ber Randi hjelpe henne å få tak i en pistol. Randi skaffer henne virkelig et våpen, men Goggen oppdager det, og får sin mor fra å gjennomføre attentatet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki