FANDOM


"Iskalde" Roger Olsen
Rogerolsen
Personalia

Navn "Iskalde" Roger Olsen
Kjønn Mann
Bosted Oslo
Karriere
Yrke Kommunearbeider
Arbeidsplass Oslo kommune
Serieinformasjon
Sesonger 25, 26
År 2008, 2009
Skuespiller Thor AamodtI serien Rediger

Sammen med Guri Høyer og Tom Ivar Hove forsøker han å få arrangert OL i Oslo. Tilnavnet "iskalde" har han ikke fått for ingenting, og skyr ingen midler for å nå sine mål. I OL-sammenheng er han det politiske bindeleddet, og forhandler med regjeringen når det gjelder eksproprieringen av Hotel Cæsar for å skape et stadion. Da Høyer kommer opp med planen om å plante en falsk klimarapport til styret spiller han rollen som Mikkel Madsen som gir Storm opplysningene. Dette viser seg derimot å feile, når Juni ikke nevner noe om den falske årsrapporten i sin pressekonferanse. På tross av hans innsats i eksproprieringssaken går Anker-Hansen konsernet til sak mot kommunen og vinner, OL blir dermed lagt på is.

Når Guri Høyer slår seg sammen med Hoves datter Cathrine for å drive hennes nye kjede Black Diamond hjelper Roger til med å skaffe kontorlokaler og å fremkynde byggingen av Black Diamond Oslo.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki