FANDOM


Samina Zaman
Samina01.jpg
Personalia

Navn Samina Zaman
Kjønn Kvinne
Bosted Florø
Karriere
Tidligere yrker Stuepike
Familie
Søsken Shazad Zaman
Barn Ana Fatima
Forhold
Nåværende partner Odd Bahr (2002-)
Serieinformasjon
Sesonger 10-11
År 2002
Skuespiller Urmila Berg-DomaasFør serien Rediger

Muslimsk jente som ble gravid med en norsk manns barn. I frykt for at familien skulle drepe henne, rømte hun fra familien, og fødte barnet. Hun satte ungen på trappa til Svein og Martine, som tok det til seg.

I serien Rediger

Samtidlig søker hun jobb som stuepike på Hotel Cæsar. Den får hun, etter at Martine sparket Odd Bahr. Benedicte, Odds kjæreste og hotellets husøkonom, får de andre med på å fryse ut Samina i håp om at Odd skal få tilbake jobben. Når Odd oppdager dette, blir han rasende, og aksjonen avblåses. Samina faller senere for Odd, og betror han at hun har et barn utenfor ekteskap. Sammen kjemper de for å få tilbake barnet, og de vinner kampen til slutt.

Saminas bror Shazad oppsøker henne for å drepe henne, etter at hun har gjort skam på familien ved å få et barn utenfor ekteskap. Samina overtaler han til å spare livet hennes, og sammen med Odd reiser de til Florø.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki