FANDOM


I serien Rediger

Sensitech er et firma som leverer sensorer og solcellepaneler. Hotel Cæsar vil ha slik teknologi til det kommende plusshotellet. Sjef i firmaet er Lotte Fjeld. Noen andre ansatte enn henne har aldri blitt vist, men det er tydeligvis noen. Det kan være at Sensitech har sete i Stavanger, der hun (etter dialekten) kommer fra.

Amanda prøver å forhandle frem en avtale med Lotte Fjeld, men først etter mye fram og tilbake setter Fjeld navnet sitt under kontrakten.

Miljøteknologien fra Sensitech er ment å samhandle med produktene til JODA!; det blir nevnt at strømmen fra solcellefilmen til JODA! skal ledes inn i et fordelerskap levert av Sensitech.

Det blir derfor krise da solcellefilmen viser seg å ikke fungere, noe Amanda ikke forteller Juni og styret, men Storm blir klar over problemet. Amanda trygler ham om å holde tett og gi JODA! tid til å løse floken. Storm legger bånd på seg, men siden teknologien var ment å skulle virke sammen med produktene til Sensitech, vet han at dette også kan skape problemer for firmaet til hans egen nye kjæreste Lotte. Han hater å holde informasjon tilbake fra henne også, men sier ingenting mens hun driver med fåfengt feilsøking på sine egne sensorer, uvitende om at feilen ikke ligger der.

Til slutt blir det kjent at det er problemer med teknologien til JODA!, og Lotte blir ganske riktig såret over at Storm holdt dette tilbake fra henne. Hun slår opp med ham, men det går ikke mange dagene før de to finner sammen igjen. Siden klarer JODA! å løse problemet med solcellefilmen og få den til å virke.

Under åpningen av plusshotellet havner Lotte på sykehus med røykforgiftning, og blir liggende i koma. Serien har ikke berørt hvem som eventuelt kan overta styringen av Sensitech dersom Lotte faller fra, men heldigvis våkner hun opp igjen etter noen dager.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.