FANDOM


Ninni planlegger Colosseum Rediger

Ninni og Hugo har bestemt seg for å ta opp igjen Georgs store drøm. Resten av Anker-Hansen-klanen liker nok dårlig at Colosseum-prosjektet blir vekket til livet igjen.

Georg Anker-Hansens store visjon var å bygge et enormt hotell høyt oppe i Holmenkollåsen. Hotel Colosseum skulle blir landets flotteste hotell med Oslos aller mest eksklusive beliggenhet. Georg rakk aldri å sette drømmen ut i livet, og selv om Ninni gjorde det hun kunne for å få realisert planene, ble prosjektet lagt dødt av Anker-Hansen-familien etter at Ninni havnet i koma.

Nå har Ninni og Hugo bestemt seg for å ta opp igjen planene - uten at de andre får vite noe. I dag presenterer Ninni skissene for Plan- og bygningsetaten. Hun møter positiv respons, og Ninni og Hugo er så smått i gang.

Vurderer hvit løgn

For å kunne adoptere må Martine og Svein ha vært samboere i mer enn to år. Martine vil ikke lyve for adopsjonskontoret, men Svein får Åge til å ta en prat med henne i håp om at han kan få henne til å vurdere en hvit løgn.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki