FANDOM


Jens August får sparken Rediger

Ninni er rasende på Jens August etter at han stakk av med Goggen. I dag bruker hun posisjonen sin for alt den er verdt. Hun forlanger at Juni gir Jens August sparken.

Ninni og Jens August krangler så busta fyker om dagen. Jens August synes hun er i overkant sjefete, og synes det er feil å la private forhold få innvirkning på jobben. Jens August ber Juni om å rydde opp i forholdet til Ninni, men Juni er ikke i posisjon til det. I stedet får Juni en telefon fra Ninni med beskjed om å sparke Jens August umiddelbart. Juni har ikke noe annet valg enn å adlyde.

Lykkelig på Charlottes vegne

Åge er lykkelig over at det gikk så bra med Charlotte på slottsballet, og synes det er helt utrolig at en han kjenner har fått være askepott på slottet. Mens Åge gleder seg til å få takkekort fra slottet for gaven han sendte med Charlotte, forteller Arne at han har tatt blodprøve for å hjelpe Hugo. Åge blir enda gladere.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki