FANDOM


Ninni i fengsel Rediger

Ninni avfyrte flere pistolskudd på fredagens maskeradeball, og det med fatale følger. I kveld blir hun varetekstfengslet.

Det klikket bokstavelig talt for Ninni på fredag. Hun bestemte seg for å drepe Jens August, og avfyrte flere skudd under det store maskeradeballet.

Etter den forferdelige hendelsen, har Anker-Hansen-familien sittet oppe hele natten og våket over Jens August. Ingen hadde ant at Ninni var i stand til dette. Det ser mørkt ut for Jens August, og familien er naturlig nok svært engstelige.

Ninni er i avhør hos politiet, og innser at hun ikke har noe annet valg enn å innrømme alt. Mamma Gjertrud får først høre om skuddene på radioen, og forsøker å få Svein til å hjelpe henne med å få Ninni satt fri.

Gir fra seg Svein

Martine er fortvilet etter at hun så Svein og Benedicte kysse på maskeradeballet. Hun har ikke hørt noe om skuddene som falt etter at hun forlot festen, men når Svein kommer hjem og forteller det, klarer hun ikke å konfrontere Svein med det hun så. I stedet oppsøker hun Benedicte og sier at hun kan få Svein billig.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki