FANDOM


Prøver å holde familien samlet Rediger

Familien Lunde har større problemer enn på lenge. Verken Juni eller Albert vil ha noe mer med Ragnar å gjøre, men Victoria er fast bestemt på å få familien samlet igjen.

Victoria prøver å få Albert med for å besøke Juni på avvenningsklinikken Fjellbekk, men han er steil og nekter å bli med. Han bestemmer seg imidlertid for å besøke moren alene. Han sliter med dårlig samvittighet, og bryter ut i gråt. Albert forteller Juni at han klandrer seg selv for at hun begynte å drikke igjen.

Victoria får Ragnar til å kjøre henne opp til Fjellbekk - mot at han lover å vente i bilen. Albert er fremdeles på besøk når Victoria kommer inn. Albert forteller Juni at Victoria lar Ragnar bo på Ankerseteren, og moren blir sjokkert. Hun krever at han flytter ut med en gang. Og bedre blir det ikke når Ragnar kommer med bagen Victoria glemte i bilen.

Charlotte strever med Jerry

Samtidig tror Charlotte at hun endelig skal bli kvitt Jerry etter at hun har betalt ham 100 000 kroner, og ordnet flybillett tilbake til Statene for ham. Men Jerry bare ler av henne. Han vil ha en million, og kommer ikke til å forsvinne før han har pengene i hånden.

Jens August i koma

Jens Augusts tilstand har vært kritisk etter at Ninni skjøt ham på maskeradeballet. Han har ligget i koma hele tiden, men i kveld ser det ut til å skje noe. Men er det til det bedre?

Svein blir trøstet av Benedicte

Svein ber Benedicte om unnskyldning fordi han var så frempå i går. Han skammer seg, og forklarer det med at han følte seg så alene. De blir enige om at de bare skal være gode venner. Og god venn er akkurat det Svein trenger når han får vite at Hugo har reist tilbake til Skottland.

Hugo i mystisk ærend

Når Hugo kommer til Skottland, oppsøker han et advokatkontor. I forværelset henvender han seg til sekretæren og ber om å få snakke med Sue-Astrid Wallace. Hvem er det, og hva vil han henne?