FANDOM


Den store lottopremien Rediger

Det blir en stor dag for Hotel Cæsars Gjertrud Krogstad når hun i dag tar turen til Hamar for å motta den svimlende høye Lotto-premien. Taxisjåføren Kofi Nelson får oppdraget med å kjøre henne, og de to finner etter hvert tonen.

Gjertrud er naturlig nok helt i hundre etter at hun vant over 20 millioner kroner i Lotto, men hun holder gevinsten hemmelig. I dag skal hun ta turen til Hamar for å hente gevinsten, og hun ber Svein om å bestille drosje til henne. Hun vil ikke ut med hvor hun skal, men ber ham sørge for at hun ikke får en pakistansk sjåfør. Skuffelsen er derfor stor når hun får se den fargede sjåføren som kommer og henter henne.

Gjertrud biter skuffelsen i seg, og kommer seg til Lottokontoret på Hamar. Hun ber sjåføren kjøre henne til banken, og klarer ikke å la være å fortelle ham at hun skal sette inn over 20 millioner kroner. Drosjesjåføren Kofi gleder seg med henne, og de to finner tonen gjennom en felles interesse for Vikingarna. De ender opp med å feire på en restaurant, og Gjertrud gir Kofi 20 000 kroner i tips.

Kofi Nelson spilles av Samuel Noko, opprinnelig fra Kongo. Samuel har bodd i Norge i mange år, og har lang skuespillererfaring både fra teater, tv og film.

Svensk studiekamerat

En svenske dukker opp i resepsjonen på hotellet, og bestiller rom under navnet «Lindstøm». Han spør etter Ragnar eller Juni, og når Ragnar tilfeldigvis kommer ned trappen, blir han overlykkelig over å se mannen. Det viser seg at det er en gammel studiekamerat fra Handelshøyskolen i Bergen, Thomas Lauters, som har tatt turen til Hotel Cæsar. Thomas ber Ragnar være diskrét; grunnet sitt arbeid i svensk Økokrim må han sjekke inn under falsk navn.

Thomas Lauters spilles av svenske Max Lundqvist. Max har lang skuespillererfaring i hjemlandet, driver eget teater, og er kjent fra tv-serier som Rederiet, En annen verden og Venner og fiender.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki