FANDOM


En humørfylt aften Rediger

Svein og Benedicte er opp etter ørene forelsket - men ikke gjensidig, Victoria sørger for en uforglemmelig aften på Ankerseteren, og blinde Jens August er plutselig i strålende humør. Ting snur fort i Hotel Cæsar.

Svein forsøker å be Sue-Astrid på lunsj, men uten hell. Han antar at hun prøver å gjøre seg kostbar, og ber Benedicte om råd. Svein inviterer henne med på restaurant, og er altfor forelsket i Sue-Astrid til å forstå at Benedicte faktisk er forelsket i ham.

En uforglemmelig aften

Victoria får vite at Ragnar er tvunget til å flytte til Baltikum, og anstrengelsene hennes for å gjenforene familien er forgjeves. I stedet setter hun alle krefter inn på å gjøre kveldens middag for Thomas Lauters til en uforglemmelig aften. Og hun klarer det.

Humørsvingninger

Jens August går på mystisk vis fra å være bitter og innesluttet til å virke sprudlende glad. De voldsomme humørsvingningene får Blom til å lure på hans mentale helse er som den skal. Jens August bestemmer seg plutselig for å ta en ukes opphold på blindeskolen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki