FANDOM


Forelsket i Sue-Astrid Rediger

Svein er så oppslukt av Hotel Cæsars nye «femme fatale», Sue-Astrid Wallace, at han ikke merker at Benedicte er forelsket i ham.

Benedicte er ulykkelig etter at Svein fortalte at han er forelsket i Sue-Astrid. Svein ber Benedicte om råd om hvordan han kan skal vinne sin utkåredes hjertet, og Benedicte gjør hva hun kan for å holde maska.

Hun klager imidlertid sin nød til Charlotte, og ber henne om hun kan finne ut om Sue-Astrid har følelser for Svein. Charlotte lover motvillig å sjekke nærmere.

Skeptisk til Gjertruds pengeforbruk

Gjertrud strør om seg med penger, og Svein blir mistenksom. Han får vite i resepsjonen at hun har betalt for det flotte rommet sitt en uke til, og bestemmer seg for å konfrontere henne med det enorme pengeforbruket.

Han trenger seg inn på hotellrommet hennes, og krever et svar på hvordan hun kan bruke så mye penger. Det er ikke er mer enn noen dager siden hun ba ham om et lån - fordi hun var i pengenød.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki