FANDOM


«Hotell-Harry» vil kjøpe Hotel Cæsar Rediger

Tom Sterri gjør entré i Hotel Cæsar i kveld. Sterri spiller den fargerike billighotell-kongen Harry Trulsen, som nå kaster sine øyne på Hotel Cæsar.

Juni er tilbake på jobb etter oppholdet på Fjellbekk, og blir møtt med flotte blomster på kontoret - uten avsender. Når det plutselig dukker opp en jovial kar ved navn Harry Trulsen og byr henne på en seigmann, blir det klart hvem som har sendt dem. Juni kjenner ham etter hvert igjen som «Hotell-Harry», en slags hotellverdenenes svar på matvarebransjens «Rema-Reitan». Harry forteller en lattermild Juni at han vil kjøpe Hotel Cæsar.

Billighotellenes konge

For femten år siden startet Harry Trulsen firmaet Full Fest på Strømmen. De produserte diverse festartikler med hovedvekt på smellbonboner med selvskrevne vitser fra Harry Trulsens penn.

Bedriften gikk med overskudd, og etter et eventyr med en velstående kvinne hadde han nok til å investere i et lite hotell i Brønnøysund. Hotellet gikk bra, og han utvidet senere med en rekke mindre hotell i Nord-Norge. Harrys hotellkjede gikk strålende, og han kjøpte etter hvert et hotell i Spania - Hotel Sunshine.

Nå har Trulsen imidlertid gått lei av tyrefekting og Sangria, og vil ekspandere i Norge. Han har kjøpt Hotel Vestlys i Bergen og er nå på jakt etter et stort hotell i Oslo. Hotell-Harry er berømt og beryktet i foretningsverdenen. De store gutta ler litt av ham, men har samtidig respekt for oppkomlingen. For til tross for sin ukonvensjonelle og ukompliserte fremferd, har han vist seg som en dyktig forretningsmann som klarer å gjennomføre det han har satt seg fore.

Harry er en «glad gutt», som alle blir sjarmert av. Han ler høyt av egne vitser, og har en forkjærlighet for seigmenn, som han deler ut i øst og vest. Forretningsmiddager er det kjedeligste han vet, og tar heller sine forbindelser med på travbanen eller Tusenfryd.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki